تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: نت ساپورت ...

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

7 net support manager

همان طور که احتمالا می دانید این برنامه (نت ساپورت) یک برنامه است که با تهیه یک backup از روی ویندوز شما و اجرای ویندوز از روی آن احتمال خرابی ویندوز را بسیار پایین می آورد.

من می خواهم این برنامه را از روی یک کامپیوتر هست را پاک کنم ( که مال خودم نیست و من این برنامه را نریختم). هربار که این برنامه را پاک می کنم و restart می کنم دوباره همون وضعیت است و برنامه دوباره باز گشته است.

در ضمن نمی توانم با safemode نیز بالا بیایم.( وقتی F8 را می زنم گزینه هایی می آید که معلوم است آن را دست کاری کرده اند و...)

همچنین یک سوال داشتم که نمی دونستم کجا بپرسم : چه جوری می شه یک کاری کرد که وقتی با safemode بالا می آیی نیز از شما پسورد بخواهد؟ در ضمن راه از کار انداختن آن را نیز لطفا بگویید.
    Last edited by lord_ashkan_z; 20-11-2007 at 15:28.

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

مطمئن هستید برنامه NetSupport این کار رو انجام میده ؟
    میشه یک عکس ازش بزارین

در مورد مطلب دومتون یک تاپیک جدا ایجاد کنید (در همین انجمن)

داره خودمونی میشه blackcode.writer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

همان طور که احتمالا می دانید این برنامه (نت ساپورت) یک برنامه است که با تهیه یک backup از روی ویندوز شما و اجرای ویندوز از روی آن احتمال خرابی ویندوز را بسیار پایین می آورد.

من می خواهم این برنامه را از روی یک کامپیوتر هست را پاک کنم ( که مال خودم نیست و من این برنامه را نریختم). هربار که این برنامه را پاک می کنم و restart می کنم دوباره همون وضعیت است و برنامه دوباره باز گشته است.

در ضمن نمی توانم با safemode نیز بالا بیایم.( وقتی F8 را می زنم گزینه هایی می آید که معلوم است آن را دست کاری کرده اند و...)

همچنین یک سوال داشتم که نمی دونستم کجا بپرسم : چه جوری می شه یک کاری کرد که وقتی با safemode بالا می آیی نیز از شما پسورد بخواهد؟ در ضمن راه از کار انداختن آن را نیز لطفا بگویید.
    این نرم افزاری که شما میگی برا مانیتور کردن شبکه و کنفرانس تو شبکه هست اصلا هیچ ربطی به Back up نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

جناب جان این برنامه ( نت ساپورت منیجر) کاری می کند که که در درایوی که وینذوز هست هر فایل جدیدی که بریزی یا هر تغییری ایجاد کنی بعد restart به حالت اولیه بر می گرداند.

البته این را از آنجا فهمیدم که وقتی می خواهی log on بشی اینم برنامه در حال اجراست و یک حالت آیکون مانند دارد( وقتی که ویندوز بالا می آید و ازت یا پسورد می خواهد )

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

نه خیر مثل اینکه حرفه ای ها از این انجمن ها کوچ کردن.

هر سوالی که می پرسیم جواب که نمیاد هیچی تازه سوال می شه مگه همچین چیزی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •