سلام
من می خواهم تفات های linux redhat بایونکیس رابررسی کنم . به هرگونه راهنمایی که من رابه هدف نزدیک کند شدیدا احتیاج دارم.
سلام
من می خواهم تفات های linux redhat بایونکیس رابررسی کنم . به هرگونه راهنمایی که من رابه هدف نزدیک کند شدیدا احتیاج دارم.
خوب من تفاوت ها رو بررسی نمیکنم
اما
کلا وقتی لینوکس ساخته شد هدف این بود که ساختاری شبیه به یونیکس داشته باشه که لاینوس توروالد اولین هسته رو داد بیرون
سلام
اصول این مقایسه و تفاوت نمیتونه راهگشا باشه چرا؟
۱- دیگه یونیکس توسعه دهنده مشخصی نداره بصورت واضح مرجع یا بنیادی از توسعهش پشتیبانی نمیکنه بعد از یونیکس ۹۸ و ۲۰۰۱ توسعهش مسکوت مونده
۲- سه جریان عمده فرزنده یونیکس محسوب میشن بی اس دی - سولاریس - لینوکس که تونستن از خود جریان اصلی بیشتر مورد توجه قرار بگیرن لازم به توضییحه که بی اس دی با توجه به نوع مجوز انتشارش یک حالت full free هست و تا حدودی توسعه کندی داره و سولاریس نوع تجاری یونیکس که توسط شرکت سان توسعه داده میشه بیشتر برای کارهای محاسباتی کلاستر و مین فریم مورد استفاده قرار میگیره و از سخت افزارهای اختصاصی بهره میگیره اوج کار سولاریس از سال ۹۱ تا ۹۸ بوده ودر این ۲ سال اخیر سان با در پیش گرفتن رویه اپن سورس سعی در جبران اشتباه گذشته داره
سلام
باتشکرازشما.دوست فرهیخته من این موضوع رابرای یک نفرکه
کاردانی نرم افزارمی خونه واستادش برای تحقیق این موضوع
رابه اون داده می خواهم . اگه لطف کنی مرجعی رامعرفی کنی
که بشه تفاوت بین این دورا به صورت یک تحقیق پیش استاد ببره ممنون می شم.
سلام
دوست عزیز من توی پست خودم گفتم که این قیاس نمیتونه درست باشه علتها را هم نوشتم
وقتی دیگه یونیکس دیگه توسعه منسجم و پشتیبان نداره چطور میخواهید اونوقت با ردهت که امسال ارزش سهامش از یک میلیارد دلار گذشته مقایسه بشه
بعنوان نمونه شرکت SCO میخواست با شکایت از IBM ( غول آبی) خودش رو با عنوان ادامه دهنده و توسعه دهنده یونیکس مطرح کنه ولی نتونست دادگاه به نفع غول آبی رای داد محور شکایت این شرکت بر این مبنا بود که غول آبی از کدهای یونیکسی که در اختیار شده بود در کرنل لینوکس استفاده کرده و این کدها توسط خود SCO در اختیار IBM قرار داده شده بود
منابع برای تحقیق زیاده wiki-slashdot-digg-IRC سرچ کنی پیدا میکنی
ودر آخر دعا میکنم این استادهای ما رو خدا آپدیتشون کنه
در آخر دعا میکنم این استادهای ما رو خدا آپدیتشون کنه
مرسی خیلی خوشم
![]()
سلام
باسپاس ازجواب های منطقی شما.برای اینکه این استاد دست ازسرداداش ما برداره یک مقاله خوب وجامع به زبان اصلی معرفی کنید.
سلام
اگه کسی راهی ,چاهی بلده یاعلی کمک کنه دیگه.
حداقل دومقاله خوب وبه زبان اصلی راجع به یونیکس ولینوکس ردهت معرفی کنه.
نمیدونم استاد شما چرا گیر داده به ردهت . فعلا این دوتا رو داشته باشید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)