من یک سوال ابتدایی دارم
آیا می شه پی اج پی را مثل اچ تی ام ال توی یک قایل متنی نوشت و بعد آن را با پسوند پی اچ پی ذخیره کرد؟
من یک سوال ابتدایی دارم
آیا می شه پی اج پی را مثل اچ تی ام ال توی یک قایل متنی نوشت و بعد آن را با پسوند پی اچ پی ذخیره کرد؟
خب چرا نشه !!!!!!
مسلمه که میشه.
دوست عزیز lord_ashkan_z بهتر نیست قبل از سوال پرسیدن یکبار امتحان کنید ؟؟؟
مگه شما راه دیگه ای هم برای ساختن فایلهای PHP بلدید؟
شدنش مي شه ولي بهتره از ويرايشگر هاي مخصوص استفاده كنيد مثل EmEditor
سه جواب مشابه برای یه سوال!
به این میگن تلپاتی!
پس می شه بگویید که این dreamweawer چیست؟ و چه کاره است؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اینکه من اصلا کدهای php را ندیده ام و بلد نیستم که امتحان کنم و خواهش می کنم برای م این کدها را با مورد استفاده آن ها بفرستید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هدف من از زدن پست فقط معرفي اون برنامه EmEditor بود بيشتر !!!سه جواب مشابه برای یه سوال!
به این میگن تلپاتی!
دريم ور هم يه ويرايش گر حرفه اي براي انواع اقسام صفحات داره ... اونم ويرايش گر خوبيهپس می شه بگویید که این dreamweawer چیست؟ و چه کاره است؟
مگه يكي دو تا كده كه توضيح بديم !!!!!برای اینکه من اصلا کدهای php را ندیده ام و بلد نیستم که امتحان کنم و خواهش می کنم برای م این کدها را با مورد استفاده آن ها بفرستید.
دریم ویور هم یه برنا مه هست که شما رو تو نوشتن کدها کمک میکنه. خوب برای Html شاید تا حدی حالت ویژوال داشته باشه ولی این حالت برای Php خیلی کمتره و نمیشه به برای انجام کارای حرفه ای ازشون استفاده کرد.مگه شما راه دیگه ای هم برای ساختن فایلهای Php بلدید؟
این دریم ویور هم فایلهای متنی با پسوند Php درست میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)