باز هم سلام.
یه توضیح در مورد سوال دومتون باید بدم که من در مورد ماهواره های خورشید اهنگ فکر کنم اشتباه کردم.چون این ماهواره ها به این خاطر خورشید اهنگ هستند که مثل خورشید توی اسمون حرکت می کنند.بعد هم به خاطر این توی اون فاصله قرار دارند که حرکتشون مثل خورشید بشه.یعنی همونطور که گفتم مدت زمان گردش هر ماهواره به فاصله اون از مرکز زمین بستگی داره.
اما در مورد لندست 7:
این ماهواره در تاریخ 15 اوریل 1999 از پایانه هوایی در کالیفرنیا با موشک دلتا 2 به فضا پرتاب شد. لندست دستگاه نقشه بردار ETM+که مخفف (Enhanced Thematic Mapper Plus) است را به همراه داشت که پیشرفت تازه ای در نقشه برداری نسبت به لندست 4 و5 بحساب می امد...........
چون ترجمه مطالب در این مورد کمی تخصصی است من نمی توانم توضیح کاملی از ان ارائه کنم برای همین ادرس سایت ان را می گذارم شاید بدرد بخورد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر پان کروماتیک بیشتر در عکاسی مورد استفاده قرار می گیرد ولی من اطلاع دقیقی از ان ندارم و تنها سایت های فارسی که در مورد عکاسی است را توانستم برایتان پیدا کنم.امید وارم مورد نظر شما باشد.
کد:
من نمی دونم منظورت از نسل دوم اسپات همون اسپات دو باشه یا سری ماهواره های pleiades که قرار از سال 2008 جایزگزین اسپات ها باشه.در هر حال اگه تر جمه متن انگلیسی برات سخت نباشه اینجا مطلب در موردش هست.
کد: