سلام
من دانشجوي سال 2 رشته برق الكترونيك هستم.
الان مي خوام ماشين حساب مهندسي بخرم كه تا آخر تحصيلات برام مفيد باشه و ديگه مجبور نشم يكي ديگه بخرم
لطفا من راهنمايي كنيد كه چه مدلي بخرم ؟ در ضمن اگر با جزئيات باشه ممنون ميشم ( از جمله قيمت)
سلام
من دانشجوي سال 2 رشته برق الكترونيك هستم.
الان مي خوام ماشين حساب مهندسي بخرم كه تا آخر تحصيلات برام مفيد باشه و ديگه مجبور نشم يكي ديگه بخرم
لطفا من راهنمايي كنيد كه چه مدلي بخرم ؟ در ضمن اگر با جزئيات باشه ممنون ميشم ( از جمله قيمت)
من یک ماشین حساب شارپ مدل El-506w خریدم که خیلی عالیه انتگرال معین و مشتق معدله درجه دو و درجه سه ماتریس و کلی چیز های دیگر داره و هر دکمه روی آن کم کم سه تا کار می کنه در مود های مختلف قیمتش هم 13500 تومان خریدم از بازار تهران
فقط casio classpad بخر همه کاری میکنه انتگرال معین و نامعین . نمودار دو و سه بعدی معادله هر درجه ای حل می کنه n معادله n مجهول حل می کنه ماتریس هر چی بخوای من 9 ماه پیش از شیراز 135000 تومان خریدم
ميشه بگيد classpad در مقايسه با algebra 2 + چه حسني داره؟
ممنون ميشم
سلام سری casio fx-82 ایا انتگرال معین حساب میکنه
پسوندش رو نمیدونم کمک کنید
فقط Ti . مدل 89 يا 92 . زمان ما 150 تومن بود حالا رو نميدونم ولي كارش درسته !!! برنامه هاش هم راحت گير مياد
فقط Casio Fx-85 Es
هم قیمت مناسب و کم
هم کیفیت
هم قدرت
casio fx-3600pv هشت سال پیش خریده بودم هجده هزار تومن عالیه فکر کنم با کیفیت ترین و محبوب ترین ماشین حساب ساخت کاسیو تا حالا باشه ...هرچیزی که یک مهندس نیاز داره توش هست نه اضافه تر!
از آشنایی با شما خوشبختم منم دانشجوی ترم ششم مهندسی برق الکترونیکم![]()
به این آدرس مراجعه کن توی سایتش انواع ماشین حسابای کاسیو و مشخصاتشونو می بینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط casio classpad330 الان تهران 140 تومنه با امکان تایپ فارسی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)