سلام
چطور می تونم در یه سایت و در صفحه اصلی تیتر خبرهای جدید رو بذارم ؟ مثل این سایت :اون وسط لیست اخبار هست که تیتر 10 خبر آخر رو قرار داده و آرشیو هم داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن ساین من پی اچ پی نیست .
سلام
چطور می تونم در یه سایت و در صفحه اصلی تیتر خبرهای جدید رو بذارم ؟ مثل این سایت :اون وسط لیست اخبار هست که تیتر 10 خبر آخر رو قرار داده و آرشیو هم داره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن ساین من پی اچ پی نیست .
اينها با سيستم مديريت سايت ساخته مي شوند
حتي با سيستم مديريت سايت مي توانيد اخبار سايت هاي ديگر را نيز هم در سايت خود بياوريد
عجب بواب دندون شکنی...
محسن خوان می شه به من بگید که اسم این برنامه های مدیریت سایت چیست و من برای دانلود یا خرید چه چیزی را بگویم؟
منظورم همين rss بود
يك سري كامپوننت rss در جوملا وجود داره كه طور حرفه اي اين كار را انجام مي ده
ببینید ، کنترل پنل من فارسیه .
و تمامی مطالب رو هم به صورت دسته بندی داره . حالا برای اینکه لیست اخبار به همراه آرشیو رو بخوام بذارم توی صفحه اول از کدوم منو و کدوم گزینه باید این کار ر. انجام بدم ؟؟؟؟؟؟؟ مثل سایت بالا که معرفی کردم
Last edited by sara46; 26-11-2007 at 14:34.
کنترل پنل من اینه
Last edited by sara46; 26-11-2007 at 14:41.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو .......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يكي از ماژول هاي بالا را نصب كنيد و نحوه نمايش را هم در صفحه اول بگذاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)