سلام بر دوستان:
خواهشا به زبون ساده توضیح بدید مثلا چرا سرعت نور بنفش و قرمز ( که از تجزیه نور سفید به دست میان) متفاوته؟؟؟؟![]()
سلام بر دوستان:
خواهشا به زبون ساده توضیح بدید مثلا چرا سرعت نور بنفش و قرمز ( که از تجزیه نور سفید به دست میان) متفاوته؟؟؟؟![]()
کجا شندی همچین چیزی رو ؟
سرعت امواج الکترومغناطیس ( اعم از نور و ماکروویو و ایکس و ... ) در شرایط برابر مساوی هست ...
اما نفوذ پذیری چرا تغییر می کنه ...
یعنی فرق نداره؟؟؟؟؟؟
خوب منظورتون از نفوذ پذیری چیه؟؟؟؟
با اجازه محمد جان
منظور از نفوذ پذیری تغییر جهت در زمان عبور از محیطی به محیط دیگه ست.
یعنی زمانی که نور از محیطی به محیط دیگه بیاد امواج قرمز و بالاتر نسبت به امواج دیگه متفاوت رفتار می کنند.
در اصل زمانی می شه در مورد تغییر در سرعت ها صحبت کرد که منظور عبور نور از محیطی به محیط دیگه باشه.یعنی خصوصیات محیط ها با هم فرق داشته باشه.
مثل از هوا به شیشه .یا از اب به هوا.
خب چرا امواج قرمز و بالاتر نسبت به امواج دیگه متفاوت رفتار میکنند؟
یعنی سرعتشون بیشتره نسبت به پایینی ها؟( اگه تغییر جهت داشته باشیم)
خوشحال شدیم نظر شما رو شنیدیم ...با اجازه محمد جان
منظور از نفوذ پذیری تغییر جهت در زمان عبور از محیطی به محیط دیگه ست.
یعنی زمانی که نور از محیطی به محیط دیگه بیاد امواج قرمز و بالاتر نسبت به امواج دیگه متفاوت رفتار می کنند.
در اصل زمانی می شه در مورد تغییر در سرعت ها صحبت کرد که منظور عبور نور از محیطی به محیط دیگه باشه.یعنی خصوصیات محیط ها با هم فرق داشته باشه.
مثل از هوا به شیشه .یا از اب به هوا.
در کل منظور از نفوذپذیری اینه که اگه شما یه ورق سربی داشته باشی ممکنه فرو سرخ ازش رد نشه اما گاما ازش رد می شه . علتش هم فرکانس بالاتر گاما هست .
خوب من دارم می گم نیست دیگه ... سرعت همه ی امواج متفاوته ... اما چون نفوذ پذیری هر کدوم متفاوته یکی بیشتر منحرف می شه و یکی کمتر ...خب چرا امواج قرمز و بالاتر نسبت به امواج دیگه متفاوت رفتار میکنند؟
یعنی سرعتشون بیشتره نسبت به پایینی ها؟( اگه تغییر جهت داشته باشیم)
اگه بد توضیح می دم بگید تا یه مثال راحتتر بزنم تا متوجه بشید ...
موفق باشید .
خب کدوم کمتر و کدوم بیشتر منحرف میشه
اگه مثال هم بزنید ممنون میشم![]()
خوب هر چی که طول موج بلند تر می شه فرکانس هم کمتر می شه ... هر چی فرکانس هم کمتر باشه نفوذ پذیری هم بیشتر می شه ... خوب حالا کافیه که ترتیب طول موج الکترومغناطیس رو بدوندید . کنترین طول موج شامل امواج گاما است و بیشترین طول موج برای امواج رادیویی هست ... اما در بین نور مرئی چطور ؟ نور بنفش بیشترین فرکانس (کمترین طول موج ) و نور سرخ کمترین فرکانس (بیشترین طول موج ) را دارد ...
اگر اشتباه نکنم امواجی که طول موج اونها کمتر هست چون نفوذپیری کمتری دارن باید بیشتر منحرف بشن ...
مثال ساده ای می زنم تا راحتتر مشخص بشه ...
فرد چاق و لاغری را در نظر بگیرید ... این دو نفر می خواهند از میان تعدادی انبوهی آدم که در یکجا قرار گرفته اند رد شوند . مطمئنا فرد چاق تر مشکل بیشتری در رد شدن از این میان این افراد دارد ... و امکان اینکه بتواند یک خط مستقیم را در بین افراد بپیماید خیلی پائین است ...
در مثال بالا شما فرد چاق را نور سرخ و فرد لاغر را نور بنفش در نظر بگیرید .
درمورد پاراگراف آبی که مشخص کردم یکم شک دارم ... البته قاعدتا باید اینطور باشه ... اما یه عکسی بین ارشیو هام دیدم که حرف خودم رو نقض می کنه ...
از بقیه می خوام که نظراتشون رو بگن ...
موفق باشید .
شرمندم پا تو کفش بزرگتر ها می کنم ولی
سرعت امواج الکترو مغناطیسی در هر محیط ثابت است بطور مثال سرعت همه امواج الکترو مغناطیسی در خلا حدودا 300،000 کیلومتر بر ثانیه است و در الماس چیزی حدود 240،000 است؟وب من دارم می گم نیست دیگه ... سرعت همه ی امواج متفاوته ... اما چون نفوذ پذیری هر کدوم متفاوته یکی بیشتر منحرف می شه و یکی کمتر ...
با سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنون از تذکرتون ... اون بالا من اشتباه تایپی داشتم ... منظورم این بود که سرعت امواج برابره و این نفوذ پذیری هست که یکسان نیست .
با تشکر ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)