تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: طرح تعديل تعطيلات رسمي كشور

  1. #1
    حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    1,860

    8 طرح تعديل تعطيلات رسمي كشور

    .طرح تعديل تعطيلات رسمي كشور اعلام وصول شد.
    به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در پايان جلسه علني امروز مجلس طرح تعديل تعطيلات رسمي كشور اعلام وصول شد.
    اين طرح كه به امضاي تعدادي از نمايندگان رسيده است، پس از بررسي در كميسيون تخصصي آن، به نوبت در صحن علني مجلس بررسي خواهد شد



    د

  2. #2
    حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز
    پست ها
    1,860

    7 ابوطالب درگفت‌وگوباايسنا

    ابوطالب درگفت‌وگوباايسنا
    با تصويب طرح تعطيلات رسمي كشور، در سال 22 روز تعطيلات رسمي خواهيم داشت


    در صورت تصويب طرح تعطيلات رسمي كشور، در هر حالت 22 روز در سال تعطيلات خواهيم داشت و تقويم تمام مراكز رسمي آموزشي با تقويم كشور يكسان مي‌شود.
    سعيد ابوطالب عضو كميسيون فرهنگي مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) با بيان مطلب بالا گفت: در حال حاضر رسما تعطيلات كشور 24 روز است، اما به دليل تلاقي با روزهاي جمعه 20 يا 21 روز مي‌شود.
    وي با بيان اين‌كه طرح تعطيلات رسمي كشور 5 ماده و 4 تبصره دارد، افزود: ماده اول اين طرح دولت را موظف مي‌كند كه اول دي‌ماه هر سال تقويم تعطيلات سال آينده را مشخص و ابلاغ كند.
    وي ادامه داد: طبق اين طرح به دولت اجازه داده مي‌شود كه حداكثر 22 روز در سال را تعطيل اعلام كند كه از اين تعداد تعطيلي 20 روز آن توسط مجلس تعيين شده و 2 روز ديگر نيز توسط دولت مشخص مي‌شود.
    ابوطالب ابراز داشت: تبصره‌اي از اين طرح به دولت اجازه مي‌دهد كه اگر اين 22 روز تعطيلات، تعطيلات شمسي و قمري با هم تلاقي كرد و يا به روز جمعه افتاد، دولت تا سقف 22 روز مي‌تواند روزها را تعطيل كند.
    وي با بيان اين‌كه يكي از مواد اين طرح پيش‌بيني مي‌كند كه تعطيلات رسمي عيد نوروز كه اول تا 4 فروردين است، به 8 روز افزايش يابد، افزود: طبق اين طرح دولت مي‌تواند 2 روز آخر سال اسفند سال قبل را و يا 5 و 6 فروردين‌ماه سال جديد كه به جمعه ختم مي‌شود را نيز تعطيل كند؛ به اين ترتيب تعطيلات عيد نوروز به 8 روز افزايش پيدا مي‌كند كه با جمعه شروع و به جمعه ختم مي‌شود. بنابراين تعطيلات مدارس هم از 13 روز به 8 روز تبديل مي‌شود.
    وي ادامه داد: طبق تبصره با كم كردن اين يك هفته، دولت تعطيلات زمستاني به مراكز آموزشي خواهد داد كه البته دولت با توجه به تفاوت اقليم و آب و هواي مختلف مي‌تواند ايام مختلفي را تعطيل اعلام كند.
    عضو كميسيون فرهنگي مجلس گفت: طبق اين طرح، دولت مي‌تواند بين تعطيلات و ايام و اتفاقات مهم مذهبي و ملي را تعطيل اعلام كند؛ به شرطي كه در تقويم دي‌ماه سال قبل انجام شده باشد.
    ابوطالب ابراز داشت: اين طرح در واقع مكانيزمي تعريف كرده و قوه‌ي مجريه را داخل محدوده‌ي طرح براي تعطيل و يا لغو تعطيلي مختار كرده است.
    وي گفت: نمايندگان با قيد يك فوريت اين طرح را تقديم هيات ‌رييسه كردند كه احتمالا هفته‌ي جاري يك فوريت آن به راي گذاشته مي‌شود كه بعد از آن به كميسيون اجتماعي ارجاع مي‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •