تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: چرا با موبایل نمیشه چیزی از اینترنت دانلود کرد ؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض چرا با موبایل نمیشه چیزی از اینترنت دانلود کرد ؟

سلام دوستان میخواستم ببینم برای دانلود از اینترنت چیز خاصی لازمه تا روی گوشیم نصب کنم !؟

من گوشیم 6630 هست و از همون برنامه خود گوشی استفاده می کنم ، اون پسوندهای که ناشناس برای گوشی رو که اصلا دانلود نم کنه و یه اروز میده .

برای اونایی هم که میشناسه مثل mp3 بعد از اینکه دانلود تموم میشه یه اروز میده ، و هیچی دانلود نمیشه .

موقع دانلود هم مثل کامپیوتر ازم ادرسی نمیپرسه تا اونجا سیو کنه . اینترنت هم که مال ایرانسله .

باید چی کار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مینی opera رو نصب کردم فیل های زیر 1مگابایت رو ، البته فقط دوتا mp3 گرفتم شد ، از سرزمین که اول لود شد و توی پلیر اجرا شد و بعد سیو کردم .

حالا میخوام ببینم چطوری میشه save az کرد ؟ میخوام هر جا که خودم دوست دارم دانلودش کنم مثلا توی یه پوشه خاص .

آخه فکر کنم ram گوشیم که 1.83 مگابایت پر میشه و فایلهای حجم رو نمی تونم دانلود کنم ، ممنون میشم راهنماییم کنید .

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

من با k750 فايلهاي 10 مگي رو با موبايل براحتي دانلود مي كنم

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من با k750 فايلهاي 10 مگي رو با موبايل براحتي دانلود مي كنم
    جدا؟
    من که هر فایل بالای 1 مگ رو انتخاب کنم میزنه حجم فایل زیاده!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من با 5700 حدود 3 هفته پیش میتونستم دانلود کنم ولی الآن جدیدا اصلا نمیتونم حتی 500 کیلوبایت رو هم جواب نمیده مثل اینکه روی دانلود فایل ----- گذاشتن قبلا من 4 مگابایت و 6 مگابایت فایل میگرفتم اون هم با سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه ولی الان دیگه نمیشه در ضمن حافظه اصلی گوشی باید جا داشته باشه و اگه فایلتون بیشتر از حافظه اصلی باشه Error میده مگه اینکه بتونید حافظه پیش فرض رو مموری قرار بدید.
    موفق باشید

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین کار استفاده از گوشی به عنوان مودم برای کامپیوتر هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

[QUOTE=Ship Storm;1806887]من با 5700 حدود 3 هفته پیش میتونستم دانلود کنم ولی الآن جدیدا اصلا نمیتونم حتی 500 کیلوبایت رو هم جواب نمیده مثل اینکه روی دانلود فایل ----- گذاشتن قبلا من 4 مگابایت و 6 مگابایت فایل میگرفتم اون هم با سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه ولی الان دیگه نمیشه در ضمن حافظه اصلی گوشی باید جا داشته باشه و اگه فایلتون بیشتر از حافظه اصلی باشه Error میده مگه اینکه بتونید حافظه پیش فرض رو مموری قرار بدید.
    موفق باشید[/
    QUOTE]

خیلی ممنون اتفاقا همین دیشب به این موضوع پی بردم چون فایلهای که دانلود می کنم به طور پیش فرض میرن توی Temp حافظه اصلی گوشی ، ولی خوب این مسیر رو چطوری میتونم توی گوشی 6630 عوض کنم ؟

توی قسمت inbox هم تنظیم کردم که بره روی مموری و نه حافظه گوشی . ولی بازم توفیقی حاصل نشد .

راستی من دیشب هم دانلود کردم فی ل تری در کار نبود فایل 4 مگی ، من زنجانم و سرعتم بیشتر از 5.39 هم نشده تا حالا ، شما با چی دانلود می کنی ، دانلود منیجر داری واسه گوشی ؟

بهترین کار استفاده از گوشی به عنوان مودم برای کامپیوتر هست .
    آره اینطوری هم خیلی خوبه ، تو فکرش هستم ولی خوب یه کمی که گرونه تا 5 شنبه و جمعه هم که ادم دق مرگ میشه ، تازه یه آداپتور بلوتوث هم باید بگیرم ، نمی دونم اینجا چنده .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

Sharmande Fars Type nemikonam .
    Akhe ba Mobile daram Post midam, manam alan har kari mikonam nemitonam Chizi (manzoram Mp3'e) Dl Konam . :((
    dar avalin Forsat edit'esh mikunam va be farsi minevisam .

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

من با 6630 با اینترنت ایرانسل nero 8 که 187mb بود رو دانلود کردم البته با برنامه خود گوشی نیست یه برنامه دیگه که اسمش flash get هستش البته این هفته ها سرعت خیلی اومده پایین نمیشه فایلهای حجیم رو دانلود کرد
    Last edited by ReZa DN; 13-11-2007 at 15:25.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من با 6630 با اینترنت ایرانسل nero 8 که 187mb بود رو دانلود کردم البته با برنامه خود گوشی نیست یه برنامه دیگه که اسمش flash get هستش البته این هفته ها سرعت خیلی اومده پایین نمیشه فایلهای حجیم رو دانلود کرد
    ایول عزیز لینک یا ساتی که این برنامه flash get رو دانلود کردی بده تا ما هم بتذکونیم با تشکر .

من الان مشکل دانلود فایلهای که گوشیم میشناسه ندارم ولی اونایی که ناشناس است رو نمیتونه دانلود کنه .

شما از چه مرورگری توی گوشیتون استفاده می کنید ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •