من در کتاب فیزیک مسله ها رو در فصل یک خوب نفهمیدم یکی می تواند به من کمک کنه نم یدونم از کجا باید بفهمم که در مسله کا را بلاوه یو کنم
من در کتاب فیزیک مسله ها رو در فصل یک خوب نفهمیدم یکی می تواند به من کمک کنه نم یدونم از کجا باید بفهمم که در مسله کا را بلاوه یو کنم
2/1 یعنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1
---
2
m جرم (کیلوگرم)
v شتاب(s/m)
k انرژی پتانسیل
h ارتفاع
g میدان گرانشی(10)
u انرژی پتانسیل گرانشی
امید وارم جوابت رو گرفته باشی ولی سوالی رو من ندیدم.
از کجا باید بفهمم تو مسله فرمول چیه مشکلم همین هست چه جوری بفهمم k=u k+u=k
یا چیز های دیگه مشکلم اینه از کجای مسله بفهمم چی بیاد تو مسله این کار ها رو بکنم
من که گفتم اصلا سوال رو نمی دونم چی بود.سوال رو بنویس تا ما هم متوجه بشیم.
ببین اگه یه جسم از سطح زمین فاصله داشته با شه انرژی U پتانسیل گرا نشی داره واگر در حال حرکت با شه انرژی جنیشی دارهK
حالا مثلا اکر یک سنگی رو تا یه ار تفاعی از یه کوهی با لا ببریم اون نقطه رو بذاریم B ونقطه ی بر خورد سنگ با زمین رو بگذاریم A سنگ در نقطه ی Aانرژی K داره و در نقطه ی B انرژی U
بنا براین K نقطه یA = با U نقطه B
پس ( دیگه اندیس هاشو نمیگذارم)
mgh=1
-- vmبه نمای 2
2
پس فقط می مونه جا گذاری ، معمولا h رو میدن و m رو بعد میگن حساب کنید
زمانی که می بینی این دو انرژی دارن به هم تبدیل می شن .... مثلا در زمانی که شما سنگی رو به آسمان پرتاب می کنید ... تا زمانی که به سمت آسمان میره هی به پتانسیل گرانشیش اضافه می شه و از جنبشی کم می شه و در زمان برگشت هم برعکس اما همیشه مجموع این دو مقدار برابر هست ...
متوجه شدید ؟
من یکی از مسئله های فیزیکمون رو بگم برام حل کنین؟؟
یک گلوله فولادی به جرم 0.5 kg و گرمای ویژه 500 j/kgc با سرعت 300 m/s به یک کره مسی ساکن به جرم 2.5 kg و گرمای ویژه 400j/kgc برخورد کرده و در آن فرو می رود و سپس هر دو با سرعت 50m/s حرکت میکنند.اگر نصف انرژی از دست رفته گلوله ی فولادی را گرم کند و مابقی کرده مسی را گرم کند،دمای هر کدام چه مقدار افزایش می یابد؟؟؟
فکر کنم همون باشه که کا بالا داره و کسرس هست فرمولش رو نمی تونم بنویسم کسرس هست کا یک بالا کا دو پایین مساوی ام1 بالا ام 2 پایین ضربدر وی1 بالا وی2 پایین
ولی نمی دونم چه جوری هست باید حل کنیم نمی دونم
(k)اولیه گلوله فولادی برابر است با (k) دوم گلوله فولادی + 50 درصد از Qآن
این واسه اولیه
( به نظر من)
واسه دومیه
بعدا فکر میکنم میگم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)