سلام دوستان
بالاخره موفق شدم ولی این بار نه هکینگ سرور ! تونستم دامین رو هک کنم ! و از آن خودم کنم. !!
این روز ها هر کسی از مامانش قهر می کنه میره هاستینگ میزنه و یا با کسی که بد میشه میره توی سایت از جمله همین سایتی که هک شد فحش می نویسه اینم عاقبتشه ( نیو چتر کافی نتی)!!! من ادعایی ندارم ولی گفته بودم اگه فکر می کنه خیلی شاخه بیاد جلو تا شاخش رو بشکونم
که اینم نتیجه ی 3 ماه زحمت من شد
این شد دومین دامین که پرید از این رفیق ( نیو چتر کافی نتی).... که همیشه پشت سر من فحش می داد.
ولی خودمونیم ! پسر خیلی خوبی هستم نه ؟ که مثل خیلی ها از جمله همین ( نیو چتر کافی نتی) که ادب خانوادگیشو نشون داده فحش بدم !
آخه به گروه خونی من نمی خوره فحش و...
دامین از الا دست منه ! و همینجا میگم سرورش ساسپند شد به علت رعایت نکردن TOS خوب بزار حساب کتاب کنم تا اینجا شد 243$ ضرر به این ( نیو چتر کافی نتی).
من هکر نیستم اما ! هکر ها رو دوست دارم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه: دی ان اس تازه ست شده ! احتمال داره برای بعضی از شما دوستان اون صفحه ی دشنام بیاد( اگه اومد ببینید چه قدر غلط املایی داره و در مورد طرف شما چه فکری می کنید؟ کسی که نمی تونه فارسی تایپ کنه بعد میاد فحش میده !!!! ) ! که این صفحه ی اصلی نیست ! اگه مشاهده کردید
صفحه ی اصلی Hacked By Tornado2800 هستش... !
پس اگه صفحه ی دیگری رو دیدی به زودی صفحه ی اصلی هم برای شما خواهد امد
حیف شد 3 ماه پیش یکی ثبتش کرده بود وقتی که سرورش رو زده بودند !! و اگر نه الا ثبتش می کردم
اما به زودی در آژانس هک و امنیت ایران پرشین هک ثبت خواهد شد
موفق باشید.