سلام
من به 1 لپ تاپ در حدود قیمت یک تا یک و صد تا صد و پنجاه احتیاج دارم برای کارهای مهندسی مثل استفاده از نرم افزار اتوکد و ...
اول مدل Dell inspiron 1520 رو انتخاب کردم اما در سایتی خوندم که xp روش نصب نمی شه
پیشنهاد شما چیه؟؟
سلام
من به 1 لپ تاپ در حدود قیمت یک تا یک و صد تا صد و پنجاه احتیاج دارم برای کارهای مهندسی مثل استفاده از نرم افزار اتوکد و ...
اول مدل Dell inspiron 1520 رو انتخاب کردم اما در سایتی خوندم که xp روش نصب نمی شه
پیشنهاد شما چیه؟؟
Last edited by Nika_T; 11-11-2007 at 15:31.
سلام دوست عزيز
براي ديدن مدل ها ما مي توني به سايتمون بري . ولي 2 تا چيزو دقت كن :
1- به رم زير 2 اصلا فك نكن ( به خاطر اتوكد)
2- ميشه رو هر لپ تاپي هر دو ويندوز رو نصب كرد . البته شايد براي درايورهاش كمي مشكل پيش بياد.
اينو ببين :
بازم اگه سوالي داري ، خوشحال ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
دوست عزیز عضویت شما رو تبریک میگم . و لی از قوانین سایت فارسی تایپ کردنه .
به نظر من شما بهتره مدل Ibm رو بخری که تقریبا گرونه که مجبوری دست دوم بخری .این رو هم بدون با این قیمت می تونی فقط جلد لپتاپ رو بخری .
منظور شما از اين اظهار نظر چيه !!؟
سلام
درایورهای XP لپ تاپ فوق موجود است. در صورت نیاز تماس بگیرید.
اول از همه ممنون از تبریکتون.و بعد هم اینکه شاید بهتر باشه لااقل اینجا احترام همو نگه داریم و با حرف های دور از انتظار و غیر منطقی نه خودمون رو زیر سوال ببریم و نه دیگران رو برنجونیم.
سوم هم اینکه ممنون از پیشنهادتون اما من اشاره یی به مدل های دست دوم نکردم پس دوستان عزیز پیشنهاد های اینچنین ندن.بازم ممنون.
وای ممنون. کمک بزرگی بود![]()
منم منظورش ذو نفهميدم؟!
شما چه اشاره بکنی چه اشاره نکنی من واقعیت رو گفتم . شما نباید ناراحت بشین . من احترام شما رو نگه داشتم . به یاد نمیارم جایی بی احترامی کرده باشم . من فقط دوستانه گفتم پول شما کافی نیست .
شما که خودتون بهتر میدونین با این قیمت نمی تونه بخره . من منظوری نداشتم . ولی مثل اینکه شما منظوری دارین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)