سلام میخواستم بدون اینطور کدی وجود داره که سایت فقط با مثلا FireFox باز بشه و نذاره با IE سایت بالا بیاد و مثلا پیغام بده "لطفا با FireFox وارد شوید " ؟ :(
سلام میخواستم بدون اینطور کدی وجود داره که سایت فقط با مثلا FireFox باز بشه و نذاره با IE سایت بالا بیاد و مثلا پیغام بده "لطفا با FireFox وارد شوید " ؟ :(
دوست من با کدي مثل کد زير ميتونين اين کار رو بکنين
خودت بايد بر حسب نيازت تغييرش بدي.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اين کار اصولي نيست و ميشه با غيرفعال کردن جاوا روي مرورگر از کار انداختش. بهتره با يه زبان تحت سرور مثل PHP اينکارو انجام بدين تا 100% مطمئن باشه.
ببخشید ولی کد شما رو توی صفحه گذشتم ولی با اینکه جاوام فعال بود کار نکرد
چی کار باید بکنم ؟
اگه آخر
if(window.navigator.appCodeName == "Microsoft Internet Explorer")
یک ; بذاری فعال میشه ولی برای FireFox هم فرقی نداره جفتش میره به آدرس ارور !
حالا چی ؟
دوستان مشکل اصلی این کد اینه که بعد از اینکه صفحه کامل لود شد....!!!! میره به اون آدرسه ارور !!!!
بهتره کد اسکریپت رو تو تگ <body> بذارید...
![]()
نکنه شما یه اسکریپته دیگه رو هم onload براش تعریف کردید؟!
کد شما تقریباً درسته فقط یه اشکال کوچولو داره که فکر میکنم چون زیاد بهش دقت نکردید پیش اومده
اگه دستور توی تابع test رو به صورت زیر بنویسیم کار میکنه:
بقیه کد اشکالی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد اینکه اسکرپتهای سرور ساید ممکنه بهتر جواب بده منم با شما موافقم ولی خوب از وبلاگ دیگه نمیشه توقع سرور ساید داشت
دوست عزيز خيلي ممنون. شما درست ميگين من اولش با appName نوشته بودم بعد براي تست با appCodeName نوشتم که ديدم توي تمام مرورگرها مقدار Mozilla رو برميگردونه بعدش هم يادم رفت تغييرش بدم.کد شما تقریباً درسته فقط یه اشکال کوچولو داره که فکر میکنم چون زیاد بهش دقت نکردید پیش اومده
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)