تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشگل دير باز شدن فولدرهاي حجيم

داره خودمونی میشه bijan666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشگل دير باز شدن فولدرهاي حجيم

من جديدا با اين مشگل مواجه شدم دو سه ثانيه طول ميكشه و هارد به شدتشروع به كار ميكنه و بعد فولدر باز ميشه البته با فولدرهاي حجم كم مشگل ندارم رد ضمن defragment هم كردم با پارتيشن مجيك هم تست كردم مشگلي نداره
    ميگم توي تنظيمات بايوس يا ويندوز نميشه درستش كرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

من جديدا با اين مشگل مواجه شدم دو سه ثانيه طول ميكشه و هارد به شدتشروع به كار ميكنه و بعد فولدر باز ميشه البته با فولدرهاي حجم كم مشگل ندارم رد ضمن defragment هم كردم با پارتيشن مجيك هم تست كردم مشگلي نداره
    ميگم توي تنظيمات بايوس يا ويندوز نميشه درستش كرد

این مستقیما به هارد مربوط میشه..البته اگه ویندوزتون سالم باشه و از لحاظ سرعت ویندوز و رم و سی پی یو و... در حـــد قابل قبول باشید !!
    به نظر من این طبیعیه... زیاد نمیشه جزو مشکلات حسابش کرد... !!!
    احتمالا بافر یا همون حافظه پنهان هاردتون ی کم پایینه...مشکلی نیست
    از جیب مایه بزارید ، مشکل حل میشه !!!
    این روزا همه فقط به فکر رم بالا و سی پی یو خفن برای پرواز کردن هستند ولی غافل از اینکه بدون هارد نمیشه اوج گرفت !!! البته بلا نسبت شما !!!

بافر بالا و rpm یا به اصطلاح محلی همون دور موتور خودمون ،باعث میشن سرعتتون خیلی بیشتر از اونیکه فکرشو کنین بره بالا مخصوصا توی کپی ..کلا زمان دسترسی به اطلاعات پایین میاد که این کلید مشکل شماست !!!
    برای اطلاعات بیشتر تاپیکها رو جستجو کنید ،مطالب مفیدی دسگیرتون میشــــه....
    good luck...
    Last edited by m_a_h_n_o; 14-11-2007 at 02:38.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

من هم اين مشكل رو داشتم ولي با برنامه Tune up به كلي حل شد با اين برنامه مي تونيد كل سيستم رو مديريت كنيد و تمام تنظيمات رو بهترين حالت ممكن قرار بدين و خيلي امكانات ديگر من هم بعضي از فولدرهام كه فايل هاي زيادي داشت دير باز ميشد ولي با اين برنامه درست شد شما هم امتحان كنيد ضرر نداره

موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_a_h_n_o's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جای ثابتی ندارم

پيش فرض

اصولا بعضی اوقات این مشکل پیش میاد...برای سیستم منم گاهی اوقات...این بر میگرده به موقعیت قرار گرفتن فایلها و یا نامرتب بودن اونها....البته اگه همیشه اینجوریه که مشکل جای دیگست....
    در ضمن شما system restore رو خاموش کنید،بعدش یک Defragmet بکنید احتمالا حل میشه...در ضمن برنامهtune up هم مفیده....
    برای خاموش کردن system restore : روی my computer کلیک راست سپس به سربرگ system restore بروید و الی آخر...این کار همیشه سرعت رو بیشتر میکنه.. هشتاد درصد پارگی ها یا fragment ها دلیلش همین وجود فایلهای بک آپیست که به system restore مربوط میشــــه !
    موفق باشید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •