تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: ردخواست کمک برای قرار دادن دوربین تو سایت

داره خودمونی میشه m_behjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

14 ردخواست کمک برای قرار دادن دوربین تو سایت

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    از دوستان htmlکار کسی اطلاعاتی در مورد اینکه چطوری میشه تصویر یه دوربین رو تو یه سایت قرا داد اطلاعاتی داره ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
    به عنوان مثال دوربین توی دفتر از طریق وی سایت توی خونه چک کنیم .
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از دوستان عزیز کسی اطلاعاتی در این مورد نداره

آخر فروم باز lord_ashkan_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    The Board Black Pearl

پيش فرض

عزیز جان این چیزی که شما می گویید عملا برای چک کردن خانه ممکن نیست. چون باید همیشه کامپیوتر شما روشن و به اینترنت وصل باشد و یک سرور مخصوص می خواهد. بیشتر از این اطلاعات ندارم ( منظورم اطلاعات حرفه ای که به درد شما بخورد) ولی چون قرار است در مدرسه ما همچین چیزی تهیه شود به زودی جواب شما را خواهم داد.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

عزیز جان این چیزی که شما می گویید عملا برای چک کردن خانه ممکن نیست. چون باید همیشه کامپیوتر شما روشن و به اینترنت وصل باشد و یک سرور مخصوص می خواهد. بیشتر از این اطلاعات ندارم ( منظورم اطلاعات حرفه ای که به درد شما بخورد) ولی چون قرار است در مدرسه ما همچین چیزی تهیه شود به زودی جواب شما را خواهم داد.
    «ن در يكي از مجلات كامپيوتري دتسگاهي ديدم كه اتوماتيك و حتي در تاريكي تصاوير را ثبت و ضبط مي كرد
    براي اين كار بيشتر بايد به شركت هاي امنيتي كه دوربين هاي مدار بسته نصب مي كنند مراجعه كنيد تا
    هم دوربين و هم نرم افزار را تهيه كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

«ن در يكي از مجلات كامپيوتري دتسگاهي ديدم كه اتوماتيك و حتي در تاريكي تصاوير را ثبت و ضبط مي كرد
    براي اين كار بيشتر بايد به شركت هاي امنيتي كه دوربين هاي مدار بسته نصب مي كنند مراجعه كنيد تا
    هم دوربين و هم نرم افزار را تهيه كنيد
    با تشکر از شما دوستان عزیز
    من منظورم نر افزاری بود که بوسیله اون بشه یه وب کمی رو توی یه صفحه از سایت قرار داد می دونم جای این سوال اینجا نیست گفتم اینجا مطرح کنم شاید دوستان طراح وب زود تر به جواب برسم

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در فرانت پيج يكسري كامپوننت مربوط به ياهو مسنجر هست
    شايد بتونيد با ياهو مسنجر و وب كم اون ، تصوير را در وب قرار دهيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر میکنم منظور شما یه چیزی مثل این سایته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه روششو پیدا کردید به منم بگید لطفاً!!!!!

داره خودمونی میشه Far Va Har's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در فرانت پيج يكسري كامپوننت مربوط به ياهو مسنجر هست
    شايد بتونيد با ياهو مسنجر و وب كم اون ، تصوير را در وب قرار دهيد
    توصیه ی شما بجاست اما کار با این OCX های پیچیده کمی دشواره و براحتی با فرانت پیج امکان پذیر نیست حتی بعضی OCX ها اینطور کار نمی کنند فقط OCX های بعضی برنامه ها مثل Windows Media Player خوب کار می کنند که اون هم با دادن یه Path کل کار حله ضمن اینکه می شه از تگ <embed> هم استفاده کرد

اما توصیه ی من اینه

(*)شما باید نرم افزاری در کلاینت داشته باشی که بتونه هر 30 ثانیه یا 60 ثانیه یا ... یک عکس از تصویر مورد نظر به Server بفرسته این کار از دو روش کد نویسی Stream و یا Upload کردن فایل قابل حله (ساخت نرم افزار تحت کلاینت در این مورد اصلا سخت نیست و تحت وب اون آسون تره) در این مورد Stream اصلا توصیه نمیشه ولی Upload خوبه ... بد نیست یعنی...

از اون طرف هم هر 30 ثانیه یا 60 ثانیه یا ... صفحه ی شما رفرش میشه (با استفاده از Ajax تمیز تر میشه) اما اینکه بخوای صدا و تصویر رو داشته باشی اونم مثل ویدئو باید یا کامپوننت آماده بخری و برنامه نویسی کنی یا اگه حرفه ای باشی با Stream کردن برنامه لود می کنی به صفحه.

ولی در این حالت آخری که خیلی پیچیده هست باید سرورت امکانات قوی از نظر Multimedia داشته باشه (یعنی امکانات سخت افزاری هم ملاکه)

من اگه جای تو بودم از راه ستاره دار (*) استفاده می کردم

ایمیل من : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

bye
    Last edited by Far Va Har; 02-12-2007 at 02:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •