با سلام
دوستان چطوري ميشه كه يك سبد خريد داشت هم براي وبلاگ و هم وبسايت
با تشكر
با سلام
دوستان چطوري ميشه كه يك سبد خريد داشت هم براي وبلاگ و هم وبسايت
با تشكر
براي وبلاگ فکر نميکنم بشه ولي براي وبسايت يا بايد از کدهاي آماده استفاده کنين يا خودتون بنويسين که در هر دوحالت بايد به زبانهاي برنامه نويسي تحت سرور آشنا باشين. آيا هستين؟
سلام شما باید فروشگاه اینترنتی درست کنید توی وبلاگ هم نمیشه چون هاست میخوای و اگه میخوای فروشگاه اینترنتی رایگان برید توی این سایت و فروشگاه رو دانلود کرده و بعد آپلود کرده و اونو نصب کنید روی سایتتون البته حتمآ قبل از اینکه هاست بخری با مدیر سرور تماس بگیر و ببین مقدار rigester_golabel در روی هاست فعال است یا نه آخه این فروشگاه به این مقدار نیاز داره بسیار حیاتی اگه فعال نبود نخر چون نصب نمیشه
اسم فروشگاه رو كه نگفتي ولي فكر كنمسلام شما باید فروشگاه اینترنتی درست کنید توی وبلاگ هم نمیشه چون هاست میخوای و اگه میخوای فروشگاه اینترنتی رایگان برید توی این سایت و فروشگاه رو دانلود کرده و بعد آپلود کرده و اونو نصب کنید روی سایتتون البته حتمآ قبل از اینکه هاست بخری با مدیر سرور تماس بگیر و ببین مقدار rigester_golabel در روی هاست فعال است یا نه آخه این فروشگاه به این مقدار نیاز داره بسیار حیاتی اگه فعال نبود نخر چون نصب نمیشه
منظورتونه البته مقدار rigester_golabel رو تو سرور هاي لينكوس با دستكاري فايل .htaccess مي شه مشكل رو رفع كرد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز اول از هم نه بلد نيستم دوم از كجا كد آماده پيدا كنم؟؟
خوب يه مقدار سخت شد چون اينجوري حتي براي کار با کدهاي آماده هم به مشکل بر ميخورين.
براي بدست آوردين کدهاي آماده هم به همين تالار سيستمهاي مديريت محتوي توي همين فروم مراجعه کنين.
اونش با من
لينك بده بياد تا كد رو بگيرم
بقيش با من
من برای وبلاگم سبد خرید میخوام
لطفا زودتر جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من حالا دارم با php-nuke کار میکنم اگه کسی ماژول یا بلوک فروشگاه داره لطفا و صددرصد لینک دانلود رو بزاره با تشکر
دوست من درباره php-nuke اطلاع ندارم ولي اگه از جوملا استفاده کني کامپوننت vrtuemart يه فروشگاه حتي کاملتر از oscommerce بهت ميده.
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)