یه چند روزیه که به اینترنت وصل میشم یه مدت سند وریسیو دارم و یه مدت ندارم سرعتمم اومده پایین با Isp که تماس گرفتم گفت چون شما وصل میشید مشکل از ما نیست احتمال زیاد از خطوط تلفن هست در صورتی که خطوط تلفن منطقه ما فیبر نوری هست رفتم مخابرت گفت از خطوط نیست چون فیبر هست (یه یک سالی هست که فیبر شده ولی یه هفته هست که اینجوری شده) تازه روی خطوط هم خود مخابرات کال ویتینگ گزاشته من چند روزه فهمیدم ولی اونا میگفتند خیلی وقته میشه ایا میشه مربوط باشه به کال ویتینگ؟ ضمن اینکه تازگیا کسی که خونه زنگ میزنه اینترنت خود به خود قطع میشه قبلا اینطوری نبود این دلیلش چیه وچطوری اینجوری شده وچطور میشه به حالت قبل برگردوند؟(ایا اینم میشه به همون کال ویتینگ ربط داشته باشه؟)
یه چیز دیگه هم هست میخواستم جوری بشه که وقتی تو اینترنتم وقتی کسی زنگ میزنه بفهمم(چون کال ویتینگ داره باید بشه ولی نمیدونم چرا قطع میشه) ودر صورتی که خواستم اینترنت رو قطع کنم وتماس رو جواب بدم چه کار باید کرد؟ (یه جا هم خوندم که حتی میشه کاری کرد که اینترنت هم در حالت انتظار بمونه مثلا وسط دانلود که هست قطع نشه و تلفن جواب داده بشه و بعدش دوباره به اینترنت متصل بشه این چه جوری هست؟)