از نظر قیمت تقریبا یکی هستن البته Geil بالاتره از نظر کارایی و کیفیت اساتید کدوم رو پیشنهاد میکنن؟
از نظر قیمت تقریبا یکی هستن البته Geil بالاتره از نظر کارایی و کیفیت اساتید کدوم رو پیشنهاد میکنن؟
من استاد نیستم
اما بنده هم رم geil البته اوریجینالشو پیشنهاد میکنم
bebakshid ke fasri tipe nemikonam! dooste aziz ye soal!
khob ma be ki mitoonim etemad konim va ye jemse ,otabar bekharim?injor ke shoma migid ma bayad beriom az sherkate sazanddash ya namayande enhesarish too ye keshvare digeee bekharim?age rahnemaee konid mamnoon misham!
نه دوست من اینطور که شما میگی نیست.
شما در خرید هر قطعه ای فقط باید به گارانتیه معتبرش دقت کنید گارانتیه معتبر گواه بر اوریجینال بودن قطعه است.
که خود گارانتی مستقیما با شرکتها و یا با وارد کننده هاشون در ارتباط هستن.
فقط و فقط گارانتی معتبر .
اسم چند تاشون هم اینه :
گارانتی الماس خاورمیانه که معمولا محصولات ASUS رو گارانتی میکنه البته در زمینه های دیگه هم کار میکنه .
گارانتی آواژنگ که معمولا CPU های AMD و محصولات گیگابایت رو گارانتی میکنه.
بقیه هم مثل سازگار ارقام . دریا کامپیوتر .آسمان رایانه. دیجیتال . پخش ویستا (یا همون الماس خاورمیانه)و.....
به زودی با مقاله ای کامل در خدمت شما هستم
گارانتی عتبر از دید شما چیست
گارانتی معتبر دلیل بر اوریجینالا بودن قطعه نیست
چند تا مثال میخوای در مورد این شرکت هایی که گفتین بزنم .....
ممنون
یا علی
از دید من گارانتی معتبر شرکت وارد کننده ای است که در مقابل مشکلاتی که در برگه ضمانت نامه اش قید کرده و اونا رو رفع میکنه .
که من در این چند سال با هیچ کدوم از این شرکتها به مشکل بر نخوردم.
و اگه اون حرف شما درست باشه پس باید به همه کاربران کامپیوتر در دنیا بگیم به مسئله بزرگ گارانتی کاملا بی توجه باشن و از روی چند نشانه یا هولوگرام های تقلبی جنس بخرن .
یه سرچ کن از طریق review میتونی بفهمی
چند تا از اين شركت هايي كه گفتي شركت نيستن مغلزه هستن تو پاساژ ايران
نقل قول از دوست عزيزمون :
از دید من گارانتی معتبر شرکت وارد کننده ای است که در مقابل مشکلاتی که در برگه ضمانت نامه اش قید کرده و اونا رو رفع میکنه
جواب من : اگر شركتي يك جنس تقلبي بياره و گارانتي بده و مشكلاتي روكه براي قطعه حاصل ميشه تمام و كمال رفع كنه
ادامه نقل قول از دوست عزيزمون :
شما در خرید هر قطعه ای فقط باید به گارانتیه معتبرش دقت کنید گارانتیه معتبر گواه بر اوریجینال بودن قطعه است.
جواب من: اون وقت اين شركتي كه جنس تقلبي آورد و گارانتي خوبي داد طبق تئوري شما نتيجه ميگيريم كه اين شركت جنس اوريجينال آورده!!!!!!!!!!!!
اينو داشته باشين به ادامه اش هم توجه كنين
نقل قول از وست عزيزمون:
اگر اون حرف شما درست باشه پس باید به همه کاربران کامپیوتر در دنیا بگیم به مسئله بزرگ گارانتی کاملا بی توجه باشن و از روی چند نشانه یا هولوگرام های تقلبی جنس بخرن.
جواب من: اين به صحبت من چه ربطي داشت......
من كي همچين صحبتي كردم....
ممنون
يا علي
Last edited by glc_engineer; 27-12-2007 at 21:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)