متخصصان امنيتي ‪ Sophoslabstm‬در خصوص يك تروجان كه به ميليون ها آدرس پستي در سراسر جهان اسپم ارسال مي‌كند هشدار دادند.
بر اساس گزارش آوري موج، اسپم‌هاي ارسال شده فاقد هرگونه عنواني هستند متن پيام به عنوان مثال ‪ New Price‬است و فايل ضميمه مي‌تواند يكي از چندين نام ‪ 09_price.zip‬و ‪ Price_new.zip‬و‪ Price2.zip‬را داشته باشد.
تمامي فايل‌هاي ضميمه ‪ Zip‬شامل يك فايل خطرناك به نام ‪ Price.exe‬مي باشند كه در حقيقت همان تروجان ‪ Troj/bagledi-u‬است.
اگر تروجان ارسال شده تغييري در رجيستري بوجود آورد وارد پنجره ‪ Notepad‬مي‌شود تا به عنوان تله عمل كند و با باز كردن درها بر روي هكرها تلاش مي‌كند تا آنتي ويروس و نرم افزار امنيتي مربوطه را بر روي كامپيوتر هاي آلوده از راه دور از كار بيندازد.
بر طبق گفته گراهام كلولي مشاور ارشد امنيت سوفوس اين تروجان به طور تجاوزكارانه‌اي در تلاش است كه با استفاده از ارسال اسپم‌ها تا حد امكان در كوتاه‌ترين زمان به توزيع كد مخرب براي كامپيوترهاي آسيب پذير بپردازد.
شركت امنيت سوفوس به كاربران توصيه مي‌كند كه سيستم هايشان را به نرم افزار آنتي ويروس با قابليت به روز شدن خودكار اصلاحيه‌هاي امنيتي و نرم افزار فايروال مجهز كنند.