با سلام
من یه برنامه میخام که مثل یک رادار عمل کنه و اگه گوشی دارای بلوتوث باشه محل دقیق اون رو برای ما نشان دهد البته اگر بلوتوثش باز باشد.
اینم بگم که جاوا باشد
گوشی من: w810i
با سلام
من یه برنامه میخام که مثل یک رادار عمل کنه و اگه گوشی دارای بلوتوث باشه محل دقیق اون رو برای ما نشان دهد البته اگر بلوتوثش باز باشد.
اینم بگم که جاوا باشد
گوشی من: w810i
آقا اگه پيدا شد من رو هم خبر كنيد
اگه چنين برنامه اي باشه اونم جاوا خيلي عاليه
ولي من چنين برنامه اي نديدم حتي براي سيمبين
فکر نکنم چنین برنامه ای وجود داشته باشه ولی اگه باشه ما هم دوست داریم
چند وقت پیش هم همچین صحبت هایی بود که تو رادار میشد دید که در اطرافت کجاها بولوتوث روشنه اما معلوم شد همش سر کاریه
گشتم نیست====> نگرد نیست
ba salam
inam barname.......
شناسائي افراد با رادار بلوتوث
ين برنامه کارش اينه که بصورت رادار عمل ميکنه و بلوتوث هاي اطراف رو به همراه موقعيتشون شناسايي ميکنه بطوريکه شما ميتونين محل قرار گيري بلوتوث هاي ديگه رو نسبت به موقعيت خودتون شناسايي کنين در واقع يه شاهکاره از simbiyan و نمونش کم پيدا ميشه اين برنامه بر روي گوشي هاي سري 60 ورژن 3 قابل اجراست
نکته : فايل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند هاي Zip ميباشد . لذا بعد از دريافت فايل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث يا کابل و يا دستگاه کارت ريدر برروي گوشي موبايل خود Install نماييد .
download link:
پسورد فايل زيپ :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه اما اي كاش براي جاوا هم نصب ميشد...
chetor bod
![]()
بلوتوث اطراف رو پيدا ميكنه ولي جاشونو مشخص نميكنه ضمن اينكه register نشده هم هست .
كاملا تاييد ميشه.نوشته شده توسط omid__ss [
چند وقت پیش هم همچین صحبت هایی بود که تو رادار میشد دید که در اطرافت کجاها بولوتوث روشنه اما معلوم شد همش سر کاریه
گشتم نیست====> نگرد نیست
Last edited by PLAΨMID; 06-11-2007 at 15:44.
اگه میشه واسه گوشی هایی که از جاوا پشتیبانی می کنند هم بزارید
ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)