چگونه ميتوان از كدهاو اسكريپتهاي آماده در php استفاده كرد و از كجا قابل تهيه است؟
چگونه ميتوان از كدهاو اسكريپتهاي آماده در php استفاده كرد و از كجا قابل تهيه است؟
Last edited by karamooz; 12-11-2007 at 10:13. دليل: اضافه شدن موضوع
کدها و اسکریپت های آماده ی php اکثرا به زبان انگلیسی هستند و برای استفاده باید به زبان فارسی تبدیل و ترجمه بشوند.
سایت های بسیار زیادی وجود دارد که این اسکریپت ها را عرضه می کنند.
رسمی ترین سایت موجودمی باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بخواهید من مجموعه ی بسیار زیادی از این اسکریپت ها را در سال های گذشته جمع آوری کرده ام و بیش از هزاران اسکریپت php در اختیار دارم می توانم در اختیار شما قرار دهم.
شما به چی احتیاج دارید؟
اسكريپت نظرسنجي و....حالا هر چي كه كار ماروآسون تر كنه!!!!
خوب از این اسکرپتها تا دلت بخواد تو اینترنت هست ولی باید ببینید کدوماش به در د شما میخوره
سایتی که دوستمون متالیک معرفی کرد اسکرپتهای آماده زیادی هم برای Php و هم سایر زبانهای اسکرپت نویسی داره
برای استفاده از اسکرپتهای Php خوب هاستتون باید Php داشته باشه و همینطور بسیاری از این اسکرپتها به دیتابیس نیاز دارند که در این مورد هم باید هاست شما مجهز باشه
نحوه نصب این اسکرپتها با هم تفاوت داره باید اونا رو طبق راهنمایی که توی بسته حاوی اسکرپت و یا تو وب سایت اون اسکرپت هست عمل کنید
در مورد this$ ميشه يه مقدار توضيح بديد موضوع رو خوب نگرفتم.
از this$ برای اشاره به خواص و متدهای موجود در کلاس استفاده میشه
برای اینکه بهتر متوجه بشید پیشنهاد میکنم یه سرچ در مورد برنامه نویسی شیئ گرا در PHP بزنی
Last edited by neopersia; 12-11-2007 at 15:51.
سلام كد آماده جدول ضرب با استفاده از حلقه for رو ميخام فقط فوري پليز!
گرفتی ما رو عزیزم؟؟؟
اولا باید هر عنوان توی تاپیک جداگانه باشه.
دوما یه جدول ضرب که دیگه کئ آماده نداره. جمعا ده خط نمیشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منابع مفید و مرجع در طراحی وب
کلی اسکریپت رایگان تو این تاپیک معرفی شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)