تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک فوری از فروشنده های محترم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض کمک فوری از فروشنده های محترم

با سلام خدمت دوستان خواستم سوالم رو به نوع دیگه بیان کنم و بهتر از این راه پیدا نکردم.
    من تعداد 3 عدد مین مختلف میخوام و 3 عدد کارت گرافیک و 3 عدد سی پی یو که این 3 البته از بابت ساپورت مشکل نداشته باشن..حالا برای هر یک از مادر بردها بودجه از 95 تا 150 تومان در نظر گرفته ام .///برای هر گرافیک 50 الی 95 تومان در نظر گرفته ام/////برای هر یک از پردازنده ها هم 60 الی 100 تومان در نظر گرفته ام ..از مهندسین محترم و فروشنده های عزیز درخواست راهنمایی دارم ....با معرفی قطعات هر چند میدونم وقتتان را میگیرم..در ضمن همه قطعات به قیمت همکاری به من داده خواهند شد ...این مسیله رو هم در نظر بگیرید....ممنونم بینهایت سپاسگذارم و از همه دوستانم خیلی معذرت میخوام که زحمت میدم و باعث اذیتشان میشوم

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

برا چه کاری میخوای
    مورداستفاده؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان خواستم سوالم رو به نوع دیگه بیان کنم و بهتر از این راه پیدا نکردم.
    من تعداد 3 عدد مین مختلف میخوام و 3 عدد کارت گرافیک و 3 عدد سی پی یو که این 3 البته از بابت ساپورت مشکل نداشته باشن..حالا برای هر یک از مادر بردها بودجه از 95 تا 150 تومان در نظر گرفته ام .///برای هر گرافیک 50 الی 95 تومان در نظر گرفته ام/////برای هر یک از پردازنده ها هم 60 الی 100 تومان در نظر گرفته ام ..از مهندسین محترم و فروشنده های عزیز درخواست راهنمایی دارم ....با معرفی قطعات هر چند میدونم وقتتان را میگیرم..در ضمن همه قطعات به قیمت همکاری به من داده خواهند شد ...این مسیله رو هم در نظر بگیرید....ممنونم بینهایت سپاسگذارم و از همه دوستانم خیلی معذرت میخوام که زحمت میدم و باعث اذیتشان میشوم
    اول برو توتاپيك هاي تخصصي سوال كن از اساتيد و دوستان كه چه قطعاتي بگيري با بودجه موردنظرت و چه قطعاتي درست با هم مچ ميشن
    بعد برو سراغ فروشنده ها و باهاشون چونه بزن
    اينجوري كسي رو زحمت نميدي و باعث اذيتشون نميشي
    در ضمن اين هم مهمه كه براي چه كاري ميخواي سيستم جمع كني

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •