دوست عزیز همدردى منو بپذیر...من هم مثل شما از پارس آفلاین حالم بهم خورده بخصوص اون روزاى اول که سیستم PPPOE رو گذاشت و بعدش محدودیت دانلود... در یک تاپیک دیگه من اعتراض کردک که اول نوشته بودم ((مرگ بر پارس آنلاین ...اما سریع مدیریت ویرایش کرد و مرگش رو برداشت....gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما این تصمیمى که شما گرفتید اندکى عجولانه است به چند دلیل :
اول اینکه باید بگم که ما در رشت زندگى میکنیم و مثل تهران نیست که تعدد ISP داشته باشیم بلکه محدوده و ما ناچاریم بین بد و بدتر یکى رو انتخاب کنیم البته من در تاپیک مربوطه دارم کل ISP هاى رشت رو در زمینه ADSL میگردم تا بتونیم بهترین ISP رو در رشت پیدا کنیم با این اوصاف میبینى خیلى ها هستند که حاضرند با پرداخت هزینه بیشتر از سرویس نامحدود استفاده کنند (که براى 128k نامحدود باید 42500 تومان بپردازید) تا اینکه بیاین از ASK با همون محدودیت دانلود سرویس بگیرند یا اینکه بیان ماهى دوبار شارژ کنن!!! پس میبینى باز هم پارس آنلاین داره در رشت سود میبره و اگه ما بریم و بگیم بایکوت میکنیم شاید اونقدرها هم ضرر نکنه و بگه بفرمایید !!!تازه علت محبوبیت سابق پارس انلاین این بود که با سرعت بالا و بدون محدودیت سرویس میداد اما الان دیگه اینطور نیست و تازه شده مثل ISP هاى دیگه (البته در رشت) .gif)
پس دوست عزیز اول بذار که یک ISP دیگه پیدا کنیم ثانیا صبر کن تعدامون برسه به 12-15 نفر تا حرکت ما انقلابى باشه ثالثا من پایه ام