تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: CANON A570is یا panasonic FX10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض CANON A570is یا panasonic FX10

با سلام
    به نظرتون بین canon A570is وpanasonicFX10 کدوم رو انتخاب کنم.
    برای من در کنار عکس با کیفیت فیلمبرداری هم مهمه.لطفا کسانی که از این دوربینها استفاده کردن کمکم کنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

من 6 ماه پیش Panasonic FX10 گرفتم تا حالا هم ازش راضی ام ، کیفیت فیلم برداریسش عالی و پسوند فیلم برداریش Mov همچنین امکان panorama هم داره و در کل دوربین خوبی است ، درباره دوربینهای عکس برداری canan چیزی نمی دونم ولی دوربین فیلم برداری من canan بود که همین طور بی خودی یکی از IC های مهمش سوخت و نمایندگیش هم 130 تومن خواست به همین خاطر من از canan دل خوشی ندارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام
    به نظرتون بین canon A570is وpanasonicFX10 کدوم رو انتخاب کنم.
    برای من در کنار عکس با کیفیت فیلمبرداری هم مهمه.لطفا کسانی که از این دوربینها استفاده کردن کمکم کنن

دوست عزیز دوربین های کانن از نظر کارایی و عمروکیفیت تصاویر خیلی بهتر از دوربین های پاناسونیک هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشخصات کلی دوربین:canon A570is • 1/2.5 اینچ اندازه CCD با رزولوشن 7.1 میلیون پیکسل
    • پردازشگر DigiC III همراه با تکنولوژی iSAPS
    • زوم اپتیکال 4 برابر،فاصله کانونی 140-35 میلیمتر (ترکیب با دیجیتال 16 برابر)
    • مجهز به سیستم Safety Zoom برای اطمینان از میزان زوم دیجیتال تا حد مناسب
    • دارای مبدل تله داخلی به صورت دیجیتال Digital tele_Converter
    • مجهز به سیستم تصحیح قرمزی چشم بعد از عکسبرداری
    • 9 نقطه وضوح یابی، مرتبط با سیستم تشخیص صورت جهت تنظیم فلاش، نورسنجی و وضوح یابی اتوماتیک
    • حساسیت ISO: عملکرد دستی و اتوماتیک ISO در محدوده حساسیتهای ISO1600,800,400,200,100,80 و با محدوده گسترده تر در حالت Hi ISO AUTO(حساسیت ISO 1600 برای عکسبرداری در محیطهای کم نور و داخلی بدون فلاش جهت از بین بردن لرزش دست و سوژه های متحرک)
    • 7 حالت تنظیم تراز سفیدی(اتوماتیک،نور روز،هوای ابری،تنگستن،فلورسنت،فلورس نت قوی و تنظیمات شخصی)
    • صفحه نمایش 2.5 اینچ با رزولوشن 115000 پیکسل
    • تنظیم فلاش به صورت اتوماتیک و دستی با قابلیت جبران نوردهی و کاهش قرمزی چشم
    • دامنه قدرت فلاش تا 5/3 متر
    • 14 وضعیت عکسبرداری و گزینه MY COLOR (جهت ویرایش رنگها)
    • مجهز به دکمه RECORD/REVIEW جهت نمایش سریع و آسان تصاویر گرفته شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمی خوام بگم دوربین پاناسونیک fx10 دوربین بدی است اتفاقا یک دوربین بسیار کوچک و با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY هستش ولی بین این دو مدل دوربین a510 کانن بهتر هست

با تشکر سوالی اگه بود من در خدمتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

من 6 ماه پیش Panasonic FX10 گرفتم تا حالا هم ازش راضی ام ، کیفیت فیلم برداریسش عالی و پسوند فیلم برداریش Mov همچنین امکان panorama هم داره و در کل دوربین خوبی است ، درباره دوربینهای عکس برداری canan چیزی نمی دونم ولی دوربین فیلم برداری من canan بود که همین طور بی خودی یکی از IC های مهمش سوخت و نمایندگیش هم 130 تومن خواست به همین خاطر من از canan دل خوشی ندارم
    با سلام
    در مورد محدودیت فیلمبرداری دوربینت بگو؟رمی که روی دوربینت هست چقدره و باهاش چقدر میشه فیلمبرداری کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمی خوام بگم دوربین پاناسونیک fx10 دوربین بدی است اتفاقا یک دوربین بسیار کوچک و با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY هستش ولی بین این دو مدل دوربین a510 کانن بهتر هست

با تشکر سوالی اگه بود من در خدمتم
    از شما ممنونم
    اگر در مورد FX10 اطلاعاتی دارد لطفا بگو.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دوربین دیجیتال پاناسونیک DMC-FX10 دوربین بسیار مناسبی است که علی رغم بدنه باریک و زیبایی که دارد به مشخصه های متعدد خوب و کارآمدی مجهز است. لنز زوم اپتیکال لایکا Leica DC 3 برابر (105- 35 میلی متر بر روی فیلم های 35 میلی متری) با قدرت 2.8/f، سیستم ضد محوشدگی تصویر مانندMEGA O.I.S و تنظیمات هوشمند ایزو از جمله قابلیت های برتری هستند که در این دوربین دیده می شود. DMC-FX10 یک دوربین برتر 6 مگاپیکسلی است که برای داشتن عکس هایی با کمترین مشکل می توان نسبت زوم آن را حداکثر تا 4.1 برابر در رزولوشن 3 مگاپیکسلی افزایش داد. با به کارگیری قسمت مرکزی CCD و زوم قدرتمند این دوربین به راحتی می توان از سوژه های بسیار دور نیز عکاسی کرد.

مشخصات كلي :
    فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 6.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-105 ميليمتر (بزرگنمايي 3 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 5برابر - محدوده ديافراگم F2.8 تا F5 - سرعت شاتر 1/2000 تا 8 ثانيه - حساسيت 100 تا 1250 -4 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

تصور مي شود دوربين ديجيتال کانن پاورشات A570 IS با دارا بودن پردازشگر تصوير DigicIII و حسگر CCD با دقت 7.1 مگاپيكسل همانند مدل پيشين خود A530 , A540 با استقبال چشمگيري از سوي مصرف كنندگان مواجه شود. شايد يكي از مهمترين مشخصه هاي اين دوربين طرفداران بسياري نيز دارد دارا بودن لرزشگير تصوير اپتيكال و حداكثر حساسيت ايزوي 1600 باشد.

مشخصات كلي :
    آماتور (Amateur) - حسگر 7.1 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-140 ميليمتر (بزرگنمايي 4 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 4برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.6 تا F5.5 - سرعت شاتر 2000/1 تا 15 ثانيه - حساسيت 80 تا 1600 -5 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

Last edited by ram1600; 04-11-2007 at 22:50.

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دوست من کانون در این دو مدل بهتر هستش راستی قیمت این دو مدل رو بگو شاید بتونم برندی بهتر به شما معرفی کنم
    Last edited by ram1600; 04-11-2007 at 22:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از شما ممنونم
    اگر در مورد FX10 اطلاعاتی دارد لطفا بگو.

پاناسونیک fx10

كوچكترین دوربین دنیا با لنز 28 میلیمتری واید و با كارائی دوگانه تثبیت تصاویرMEGA O.I.S. وHIGH SENSITIVITY
    6 مگاپیكسل
    لنز Bright F2.8, Wide-Angle 28mm LEICA DC VARIO-ELMARIT
    جلوگیری از تار شدن عكس ها با استفاده از حالت High Sensitivity
    LCD شفاف و بزرگ 2.5 اینچی با كیفیت بالا و قابل تنظیم در جهات مختلف
    واكنش سریع و عكاسی راحت
    عكاسی تا 320 عكس در هر بار شارژ
    تنظیم حالت با استفاده از Mode Dial برای راحت تر كردن عكاسی در مكان های مختلف
    موجود در 4 رنگ: نقره ای، مشكی، سفید و صورتی

موفق باشی
    Last edited by hadijon; 05-11-2007 at 08:11.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •