سلام
یه برنامه هست که باش میشه توی ویندوز یه os دیگه اجرا کرد. اسمش فکر کنم virtual machine حالا خیلی متاکد نیستم. اگه کسی از این برنامه خبری داره, لطفا بهم بگه چون خیلی بش نیاز دارم.
ممنون
سلام
یه برنامه هست که باش میشه توی ویندوز یه os دیگه اجرا کرد. اسمش فکر کنم virtual machine حالا خیلی متاکد نیستم. اگه کسی از این برنامه خبری داره, لطفا بهم بگه چون خیلی بش نیاز دارم.
ممنون
سلام
این نرم افزار اسمش VMware
که می تو ني از اینجا بگيريش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه crack خو استی بگو بهت بدم
این نرم افزار wm ware قبلا معرفی شده با یه جستجو میتونید نسخه های مختلفش رو تو همین سایت گیر بیارین
ولی فکرمیکنم که منظور شما virtual pcباشه که کار کردش مثل همینVMware ولی برای شرکت ماکروسافت هست و این رو هم با یه سرچ ساده میتونی پیدا کنی اگه در مورد هر کدوم مشکلی داشتی من در خدمتم
یا علی
سلام
از اینکه توجه کردین خیلی ممنونم. من فکر کنم همون vmware باشه که میخوام. ببین من میخوام لینوکس و و ویندوز 2000 سرور رو توی ویندوز ْXP اجرا کنم. اگه کمکم کنید خیلی خوب میشه. چون من مجبورم از هر دوی اونها استفاده کنم.
از توجه شما خیلی متشکرم.
امین جان1. تونستی خود نرم افزار رو دانلود کنی 2.تونستی نصبش کنی یا فعلا نه
امین جان1. تونستی خود نرم افزار رو دانلود کنی 2.تونستی نصبش کنی یا فعلا نه
سلام. من هنوز داونلودش نکردم ورژنش جدیده نمیدونم کرک داره یا نه.
virtual pc چه جوره؟؟ میگن بهتر از vmware ه.
شما كه مي خواي لينوكس بريزي همون VMware Workstation استفاده كن
virtual pc فقط براي ويندوزه
سلام دوستان
کجا ميتونم اموزش اين نرم افزار رو گير بيارم
vmwareچون از pc قويتره
ممنونم
يك جايي توي انجمن مقالات و كامپيوتر amir_p30 زحمت كشيده بود و توضيحات و روش اينكار رو از ماهنامه ي دانش و كامپيوتر اسكن كرده بود.بگردي پيداش ميكني.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)