سلام saymour جان بالاخره بعد از 1 ماه جستو جو رفتم ic recorder سونی گرفتم قیمتشم 205 تومن بود ولی راهنمای فارسی نداره نمیدونم چیکار باید کنم لطفا کمکم کن
با تشکر فراوان
سلام saymour جان بالاخره بعد از 1 ماه جستو جو رفتم ic recorder سونی گرفتم قیمتشم 205 تومن بود ولی راهنمای فارسی نداره نمیدونم چیکار باید کنم لطفا کمکم کن
با تشکر فراوان
مبارکه ... دقیقا کدوم مدل رو گرفتی ؟ ...
الان مشکلت چیه ؟ ... نرم افزار مربوطه رو نصب کردی ؟ ...
نرم افزارو نصب کردم ولی نمی دونم چه جوری از کامپیوتر اطلاعات را روی vor بریزم و بالعکس
سوال 2 ـ از کجا میتونم ترجمه ی فارسی راهنمای استفادشو پیدا کنم که دیگه برا هر نکته ی کوچیکی دیگه مزاحم وقت شریفتون نشم؟
بازم ازتون تشکر میکنم که جواب سوالاتم را با دقت و حوصله جواب میدهید
دوباره یادت رفت بگی چه مدلی گرفتی !!! ... تا من بتونم راهنمایی کنم ! ...
ترجمه فارسی اینجور چیزا پیدا نمیشه .. حداقل من که ندیدم ... چطوره زنگ بزنی از گارانتی اش بپرسی ؛ بگو " راهنمای فارسی اش رو از کجا گیر بیارم ؟"
ببخشید حواسم نبود
مدلش اینه : ic recorder icd_sx67
این سوالات رو جواب بده :
پس یعنی اون نرم افزار digital voice editor رو نصب کردی ؟ ...
پس یعنی وقتی دستگاه رو وصل می کنی به PC ، بدرستی می شناسدش و اسمش رو اون پایین کنار ساعت ذکر می کنه ؟
ریختن فایل روی دستگاه : دستگاه رو وصل کن ، نرم افزار رو باز کن ، و فایلی که می خوای (مثلا یه mp3) رو بکش توی یه فولدر ...
ریختن فایل از دستگاه به PC : احتمالا باید یه دکمه " تبدیل به Mp3 " اونجا باشه ... فایلی که میخوای بریزی روی PC رو انتخاب میکنی و این دکمه رو میزنی و احتمالا بهش آدرس میدی که کجا بریزه ...
دستگاه یک حافظه 32 مگابایتی دیفالت دارد یک گیگ حافظه جنبی به آن اضافه کردم چه جوری تنظیم کنم که صدا در حافظه جنبی ضبط شود نه در حافظه دیفالت 32 مگابایتی ؟ هیچ تنظیمی برای این کار روی ویس ریکوردر پیدا نکردم؟
شما هم همین مدل رو داری ؟ ... از این نظر میگم که باید Manual اش رو پیدا کنم و می خوام مدلش رو بدونم ...
نه مدلش
icd-mx20
است
توی راهنماش یه چیزایی نوشته ... انگلیسی ات خوبه ؟ ...
اینو دانلود کن :
حالا توی صفحه اول ، ستون دوم ، وسط ستون ، قسمت switching the drives رو بخون ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)