تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: 2 تا مشکل با سی پی یو 2800 سوکت 478

آخر فروم باز Baltaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

11 2 تا مشکل با سی پی یو 2800 سوکت 478

أوستان سلام
    یه سی پی یو 2800 فول سوکت 478 جدیدا خریدم باس 800 با 1 مگابایت کش حالا دماش بعضی اوقات که کار میکنم با سیستم میره میرسه به 68 تا 70 درجه ولی در حالت عادی روی 50 درجه نهایتا 55 هستش میخواستم ببینم این دما برای این مدل از سی پی یو زیاده لازم به ذکره به گم فنم هم داره با دور 2415 دور میچرخه و هدسینگ و سیلیکون هم به درستی سرجاش قرار داره ؟
    یه مشکل دیگه ای هم هست ولتاز 3.3 ولتی که باید به سی پی یو برسه 2.6 ولت میرسه به نظر شما اشکال از کجا میتونه باشه تو ستاپ سیستم هم رفتم و برسی هم کردم بعضی اوقت جلوی اون ولتاژ با رنگ قرمز مینویسه ّFail ولی جدیدا دیگه نمینویسه میخوام بدونم اشکال از کجاست که ولتاژ دقیق 3.3 ولت به سی پی یو نمیرسه.
    مادربردم هم GIGABYTE مدل 8S655FX-L هستش.
    با تشکر
    دوستان یه عکس هم گرفتم میزارم اینجا ببینید.

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

شما مشكل پاور داريد هر چه سريعتر پاورتونو عوض كنيد
    اشتباه نكنم دور فن شما هم 2400 هست درست نمي بينم
    خوب اول كه كمه كه مي تونه از پاور باشد
    دوم فنت اگر صدا خش خش مي ده يا از اين قبيل برچسب وسطش را در بياور و روغن بزن سعي كن روغن خوب بزني مثل آترود يا روغن چرخ البته جالب نيست بعدش برچسب رو بزن روش

و اينكه احتماله داره فن از جاش در آمده باشد و درست روي مادربرد چفت نشده باشد

و از خمير سيليكون براي روي CPU استفاده كن و بعد HeatSink‌رو روش بزن

چشمهاي كورم ديدش ارور دور فن بهتون داده ككارهاي بالا را انجام بده مخصوصا روغن خيلي بهت كمك مي كنه موفق باشي
    پاور هم حتما عوض كن مشخصات سيستمت را بده تا پاور بهت معرفي كنم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Lord_theOne جان ممنون از راهنمایی خوبت
    اسم شریفتون رو هم نمیدونم چیه مجبورم با نام کاربریتون باهاتون حرف بزنم.
    من این کارها رو میکنم و نتیجه رو خدمتتون میگم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

Lord_theOne جان با سلام مجدد
    من همون کاری که گفتید رو انجام دادم یه روغن خیلی خوب داشتیم روغن هیدرولیک خیلی شفاف و خوب و عالی روغنش شمارش 10 هستش و ممثل روغن چرغ شله اون رو زدم به فن سی پی یو ولی تاثیری نداشت همون دوری رو که میزد و داره میزنه تازه یکم هم کمتر شده حالا نمیدونم شاید چون دما کمتره دور کمتر میزنه ولی درمورد پاور باید بگم پاور رو بازش کردم و با جاروبرقی افتادم به جونش کلی گرد و خاک داشت حسابی تمیز شد به فن پاور هم رو غن زدم و درش رو بستم و نصبش کردم یه فرقی کرد ولتاژ 2.6 که میرسید به سی پی یو شده 2.75 و ولتاژ 11.6 که میرسید به سی پی یو شده 12.1 باید بگم جالب اینجاست که دمای سی پی یو هم کمتر شده فکر کنم گرد و خاک ها هم خیلی تاثیر داشتند به هر حال هنوز اون یکی نرسیده به 3.3 ولت و فقط یک دهم ولت تغییر کرده به نظر شما باید پاور عوض بشه یا قابل تعمیره یا اصلا اگه بخوام یه پاور خوب بگیرم چنده و چه مارکی و با چه قدرتی بگیرم؟ الآن پاورم 400 وات الگانسه همون مارک خود کیسه به نظر شما پاور اگه عوض نشه احتمال صدمات جدی به مادربرد و سی پی یو وجود داره یا نه؟
    یه عکس هم گرفتم میزارم اینجا تا ببینی چه جوری شده این بار عکس رو کیفیتش رو زیاد کم نکردم تا راحت تر قابل خوندن باشه.

موفق باشی
    Last edited by Baltaza; 03-11-2007 at 10:19.

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

Lord_theOne جان با سلام مجدد
    من همون کاری که گفتید رو انجام دادم یه روغن خیلی خوب داشتیم روغن هیدرولیک خیلی شفاف و خوب و عالی روغنش شمارش 10 هستش و ممثل روغن چرغ شله اون رو زدم به فن سی پی یو ولی تاثیری نداشت همون دوری رو که میزد و داره میزنه تازه یکم هم کمتر شده حالا نمیدونم شاید چون دما کمتره دور کمتر میزنه ولی درمورد پاور باید بگم پاور رو بازش کردم و با جاروبرقی افتادم به جونش کلی گرد و خاک داشت حسابی تمیز شد به فن پاور هم رو غن زدم و درش رو بستم و نصبش کردم یه فرقی کرد ولتاژ 2.6 که میرسید به سی پی یو شده 2.7 و ولتاژ 11.6 که میرسید به سی پی یو شده 12.1 فکر کنم گرد و خاک ها هم خیلی تاثیر داشتند به هر حال هنوز اون یکی نرسیده به 3.3 ولت و فقط یک دهم ولت تغییر کرده به نظر شما باید پاور عوض بشه یا قابل تامیره یا اصلا اگه بخوام یه پاور خوب بگیرم چنده و چه مارکی و با چه قدرتی بگیرم؟ الآن پاورم 400 وات الگانسه همون مارک خود کیسه به نظر شما پاور اگه عوض نشه احتمال صدمات جدی به مادربرد و سی پی یو وجود داره یا نه؟
    یه عکس هم گرفتم میزارم اینجا تا ببینی چه جوری شده این بار عکس رو کیفیتش رو زیاد کم نکردم تا راحت تر قابل خوندن باشه.

موفق باشی
    مشخصات سيستمت رو لطف كن بگو .مخصوصا پاور

تاريخ عضويت
    Nov 2006

13

مشخصات سيستمت رو لطف كن بگو .مخصوصا پاور
    مادربرد : GIGABYTE 8S655FX-L
    رم : 512MB KINGSTONE DDR 400
    گرافیک : GEFORCE FX 5500 256MB 128BIT AGP 8X
    سی پی یو : 2800 FULL 1MB CASH BUS 800 SOCKET 478
    هارد : SATA 160MAXTOR
    سی دی رام : ASUS 40X
    سی دی رایتر :SAMSUNG 52X
    دی وی دی رایتر: SONY A830
    پاور : 400 وات ELEGANCE مدل P4-400W
    کارت --- SKY SATR 2
    مودم : ZPLTRIX 3CHIP SMART SPRIT
    و یک فن پاور یک فن سی پی یو و یک فن دوم کیس و یک فن هم زیر کارت --- قرار داره.
    این کل مشخصات کیسم بود که کاملا گفتم.
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •