Lord_theOne جان با سلام مجدد
من همون کاری که گفتید رو انجام دادم یه روغن خیلی خوب داشتیم روغن هیدرولیک خیلی شفاف و خوب و عالی روغنش شمارش 10 هستش و ممثل روغن چرغ شله اون رو زدم به فن سی پی یو ولی تاثیری نداشت همون دوری رو که میزد و داره میزنه تازه یکم هم کمتر شده حالا نمیدونم شاید چون دما کمتره دور کمتر میزنه ولی درمورد پاور باید بگم پاور رو بازش کردم و با جاروبرقی افتادم به جونش کلی گرد و خاک داشت حسابی تمیز شد به فن پاور هم رو غن زدم و درش رو بستم و نصبش کردم یه فرقی کرد ولتاژ 2.6 که میرسید به سی پی یو شده 2.7 و ولتاژ 11.6 که میرسید به سی پی یو شده 12.1 فکر کنم گرد و خاک ها هم خیلی تاثیر داشتند به هر حال هنوز اون یکی نرسیده به 3.3 ولت و فقط یک دهم ولت تغییر کرده به نظر شما باید پاور عوض بشه یا قابل تامیره یا اصلا اگه بخوام یه پاور خوب بگیرم چنده و چه مارکی و با چه قدرتی بگیرم؟ الآن پاورم 400 وات الگانسه همون مارک خود کیسه به نظر شما پاور اگه عوض نشه احتمال صدمات جدی به مادربرد و سی پی یو وجود داره یا نه؟
یه عکس هم گرفتم میزارم اینجا تا ببینی چه جوری شده این بار عکس رو کیفیتش رو زیاد کم نکردم تا راحت تر قابل خوندن باشه.
موفق باشی