کدام از این ها بهتره
zen cart tikiwiki sblog mambo xoop campermine wikiwig wordpress cutenews joomla usebb oscomrse my little forum 4image phpb22 smf mybb bblog
کدام از این ها بهتره
zen cart tikiwiki sblog mambo xoop campermine wikiwig wordpress cutenews joomla usebb oscomrse my little forum 4image phpb22 smf mybb bblog
Last edited by personal fire wall; 01-11-2007 at 17:57.
نظر شخصی بنده :
mambo-joomla
یا
wordpress
یا
movableType
این ها بهترین ها و معروفترین ها هستن.
به اين بستگي داره كه چه نيازهايي داري و چه جور وب سايتي ميخواي داشته باشي. اگه مطابق نيازهات نباشه حتي قويترين سيستم ها هم نميتونه كمكت كنه
اینم حرفیه !به اين بستگي داره كه چه نيازهايي داري و چه جور وب سايتي ميخواي داشته باشي.
در ضمن نصف این برنامه ها که گفتی فکر کنم مربوط به مدیریت وبلاگ بشه !
یه سوال داشتم در مورد همین موضوع:
سیستم مدیریت محتوایی می خوام که:
* فارسی شده باشه
* فروم هم داشته باشه یعنی فروم جدا نمی خوام، در واقع می خوام کاربر هام با ثبت نام کردن در سایت در فروم هم عضو بشن...( و برعکس )
* پشتیبانی خوبی داشته باشه
* سطح دسترسی هر کاربر بسته به نوع کاربر متفاوت باشه، مثلا استاد بتونه قسمت نمره ها رو ادیت کنه ولی دانشجو نه.
ممنون می شم مفصل بنویسید!
آیا وردپرس و موویبل تایپ رایگان هستن؟؟؟
يه پيشنهاد برات دارم
تو ميتوني چندتا سيستم مديريت محتوا روي لوكال كامپيوترت نصب كني و ببيني كه از كدوم خوشت مياد و كدوم يكيشون ارضات ميكنه
دوم اينكه اگه ميخواي يه سايت ساده داشته باشي و راحت با برنامه كار كني و همه چيزم داشته باشه(حتي انجمن) من E107 ور بهت پيشنهاد ميكنم كه ميتوني نسخه فارسي اون رو از سايتدانلود كني(اينم بگم كه شايد هيچ سايتي مثل سايتي كه معرفي كردم پشتيباني نداشته باشه. هر سوالي بپرسي كمتر از 10 دقيقه طول نميكشه كه بهت جواب ميدن.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم E107 رو پيشنهاد ميكنم
اگه ميخواي يه سايت خوشگل بدون زحمت داشته باشي و امكانات بالا برو سراغ Joomla و mambo يا mitra كه خيلي برنامه هاي خوبي هستن.
ولي بهترين راه اينه كه هركدوم رو جداگونه دانلود كني و امتحان كني.
حجم هركدوم حدود 3 تا 6 مگابايته. اگه اين كارو كني ديگه بعدا پشيمون نميشي كه ايكاش اون يكي رو امتحان ميكردم.
بازم بستگي به خودت داره.
با تشکر از جوابتون که خیلی به دردم خورد.
آیا میشه یک سیستم مدیریت محتوای سایت( مثل مامبو ) رو با یک فروم ترکیب کرد جوری که اگه کاربر در سایت عضو میشه در فروم هم بشه ؟
برنامه واسطی، کامپوننتی، چیزی هست؟
اين هم يك سري كامپوننت براي وي بولتين
استفاده كرديد حتما نتيجه اش را بگوييدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد
محسن
با تشکر از همه
به نظر من نیوک از همه بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)