تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: نرخ سیم کارت پیامک اپراتور اول 240 هزار ریال در نظر گرفته شد

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض نرخ سیم کارت پیامک اپراتور اول 240 هزار ریال در نظر گرفته شد

رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار گفت: قیمت سیم کارت های مخصوص پیامک اپراتور اول معادل نرخ سیم کارت های اعتباری این شرکت است.
    سید علی علویان در گفت و گو با خبرنگار "موبنا" در خصوص ارایه سیم کارت های مخصوص پیامک شرکت ارتباطات سیار گفت : پیشنهاد ارایه این نوع سیم کارت توسط شرکت ارتباطات سیار به مجمع مخابرات ایران ارسال شده است .
    وی واگذاری این سیم کارت ها را مستلزم تصویب در مجمع شرکت مخابرات ایران و سازمان تنظیم مقررات عنوان کرد و گفت: پیشنهاد ارایه سیم کارت های مخصوص پیامک پس از تصویب مجمع مخابرات باید به سازمان تنظیم مقررات ارسال شود و در نوبت تصویب قرار گیرد.
    دکتر علویان با بیان اینکه زمان قطعی عرضه این سیم کارت ها به بازار مشخص نیست،در خصوص تعرفه این سیم کارت ها ، میزان هزینه و نحوه استفاده از آن یادآور شد:قیمت سیم کارت های مخصوص پیامک اپراتور اول 240 هزار ریال و معادل قیمت سیم کارت اعتباری موجود در بازار است اما تعرفه استفاده از آن پس از تصویب مجمع اعلام خواهد شد .
    گفتنی است عرضه سیم کارت های مخصوص پیامک (sms only ) از ابتدای سال جاری توسط شرکت ارتباطات سیار مطرح شده است .
    تعرفه پیام کوتاه سیم کارت های دولتی اعتباری 160 ریال است.
    منبع خبر : موبنا

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من نمیدونم چرا اینا انقدر مسخره بازی در میارن ؟
    سیم کارت 24 هزار تومنی بخری که فقط باهاش میشه اس ام اس گرونتر از سیم کارت عادی فرستاد ؟ مسخره نیست ؟
    اونوقت ایرانسل داره میده 10 هزار تومن که هم سیم کارت ارزون تره هم خدماتش بیشتر و هم اس ام اس ارزونتره !!!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

شما برو ایرانسل بخر. چه دلیلیه هر جا که یک بحث دربراه اپراتور اول میشه ایرانسلیها میپرن وسط.چ
    در ضمن تعرفه اپراتور اول کمتره و آنتن دهیشم اصلا با ایرانسل قابل مقایسه نیست.
    دیدید شما توجه نمیکنید ؟
    اصلا متوجه شدید در این تاپیک بحث بر سر چی هست ؟ سیم کارت پیام رسان !!!
    در ضمن اینجا انجمن هست نه سایت شخصی، هر کسی میتونه اظهار نظر کنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

تازه قیمت سیمکارتش هم که 24 هزار تومنه که نه اینترنت داره - نه حساب اینترنتی داره -نه سرویس ویترین داره -نه مسنجر داره و .....
    در عوض همه جا جواب میده و مشکل نرسیدن یا دیر رسیدن sms رو نداره(به جز مواقع خاص مانند اعیاد).نه اینکه هنوز از شهر خارج نشدی عملا تبدیل یه یک وسیله بی مصرف بشه.هر چند که تو شهر هم زیاد ...
    دیدید شما توجه نمیکنید ؟
    اصلا متوجه شدید در این تاپیک بحث بر سر چی هست ؟ سیم کارت پیام رسان !!!
    در ضمن اینجا انجمن هست نه سایت شخصی، هر کسی میتونه اظهار نظر کنه
    اتفاقا شما توجه کنید پیام رسان اپراتور اول.
    اگه نگاهی به آرشیو اخبار بندازید تو عید بود اعلام کردند که میخواهند یک سیمکارت بدند که فقط بشه باهاش sms زد.ولی مثل اکثر قولهاش دیر بهش عمل کرد.
    البته من اسم پستهای شما رو در این تاپیک و چندتای دیگه اظهار نظر نمیزارم. اسمش هم نمیتونم بگم.چون سایت شخصی نیست.انجمنه.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در عوض همه جا جواب میده و مشکل نرسیدن یا دیر رسیدن sms رو نداره(به جز مواقع خاص مانند اعیاد).نه اینکه هنوز از شهر خارج نشدی عملا تبدیل یه یک وسیله بی مصرف بشه.هر چند که تو شهر هم زیاد ...

اتفاقا شما توجه کنید پیام رسان اپراتور اول.
    اگه نگاهی به آرشیو اخبار بندازید تو عید بود اعلام کردند که میخواهند یک سیمکارت بدند که فقط بشه باهاش sms زد.ولی مثل اکثر قولهاش دیر بهش عمل کرد.
    البته من اسم پستهای شما رو در این تاپیک و چندتای دیگه اظهار نظر نمیزارم. اسمش هم نمیتونم بگم.چون سایت شخصی نیست.انجمنه.
    اتفاقا همین 2 هفته پیش رفتم سمنان. از خود تهران تا خود سمنان حتی تو جاده آنتن داشتم. یکی از دوستام گفت تا مشهد هم میده ولی چون خودم ندیدم قطعا نمیگم.
    جالبه بدونی با همین وسیله ی بی مصرف از تهران تا سمنان حدود 120 مگابایت دانلود کردم. یعنی یه آلبوم موزیک 13 آهنگه با کیفیت 320.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

بابا دیگه چرا واضحا دارید حرف بی ربط میزنید؟
    تعرفه 10 تومن کمتره یا 16 تومن؟ تازه قیمت سیمکارتش هم که 24 هزار تومنه که نه اینترنت داره - نه حساب اینترنتی داره -نه سرویس ویترین داره -نه مسنجر داره و .....
    من نمیدونم چرا اینا انقدر مسخره بازی در میارن ؟
    سیم کارت 24 هزار تومنی بخری که فقط باهاش میشه اس ام اس گرونتر از سیم کارت عادی فرستاد ؟ مسخره نیست ؟
    اونوقت ایرانسل داره میده 10 هزار تومن که هم سیم کارت ارزون تره هم خدماتش بیشتر و هم اس ام اس ارزونتره !!!
    اتفاقا همین 2 هفته پیش رفتم سمنان. از خود تهران تا خود سمنان حتی تو جاده آنتن داشتم. یکی از دوستام گفت تا مشهد هم میده ولی چون خودم ندیدم قطعا نمیگم.
    جالبه بدونی با همین وسیله ی بی مصرف از تهران تا سمنان حدود 120 مگابایت دانلود کردم. یعنی یه آلبوم موزیک 13 آهنگه با کیفیت 320.
    کاملآ با شما موافقم
    اگه همراه اوله 14 سال بدون اسم و ارم به انتن دهیش مینازه میخوام ببینم وقتی ایرانسل انتن دهیش خوب شد به چیش میخواد بنازه؟!! حتمآ به تکنولوژیه پیشرفته دایورت

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

دوستان راست میگن دیگه.
    این مخابرات هم دیگه شورش رو در آورده.
    داره از سادگیه مردم سو استفاده میکنه و پول های هنگفت میزنه به جیب.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه اینطوره منم رفته بودم ته یک معدن ذغال سنگ اونجا هم فول آنتن بودم.
    راستی آقای 3تا میلاد شما چیز دیگه نمونده تایید کنی. پستهای شما رو در چند تا تاپیک خوندم و با طرز فکرتون آشنا هستم........
    Last edited by iman_s; 04-11-2007 at 04:00.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ایرانسل داره خوب پیش میره !

باید پوشش شبکش رو بیشتر کنه !

البته فکر نمیکنم مخابرات هم دست رو دست بذاره !

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به بحثهای الکی بین ایرانسلی ها و همراه اولی ها کاری ندارم , کمتر کسی هست که واقعا ببینه دارن خون ملت رو دارن میکنن تو شیشه ( خواهشا باز تعصب و ایرانسل و این چیزها رو قاطی نکنید ) , ملت خودشون میفهمند که چی درسته و چی غلط منتها با جو سازی و تبلیغات و عنوان نکردن حقایق یه بازاری درست شده که آدمهای فقیر , فقیر تر و آدمهای سرمایه دار , سرمایه دار تر میشند , واقعا خودتون قضاوت کنید , دولت داره شعار خدمت بی منت میده یا مثلا دولت مهرورز , اگه راست میگن حداقل سازمانها و نهادهای وابسته به دولت باید یه سیاستی پیش بگیرند که این شعار ها دروغ از آب در نیاد . من خودن از خوانندگان هر روز زونامه خراسان هستم , داغترین عنوانهای مربوط به همراه اولش اینه " با پیگیری خراسان , تعرفه پیامک همراه اول کاهش میابد " یا عناوین مشابه . خودتون قضاوت کنید دولتی که باید به فکر مردم باشه , بیشتر به فکر جمع کردن مال و منال میگرده , کجاش دولته مردمیه .

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •