همین امروز تو نمایشگاه دیدم که اینترنت برای تالیا فعال شده و راه افتاده با اپراتور تالیا تماس بگیرید تا براتون فعالش کنن
اینجور که اونا میگفتن سرعت و قیمتش از ایرانسل خیلی بهتره حالا قضاوت باشما استفاده کردید
بیاین نحوه استفاده و سرعتتون رو بگید
همین امروز تو نمایشگاه دیدم که اینترنت برای تالیا فعال شده و راه افتاده با اپراتور تالیا تماس بگیرید تا براتون فعالش کنن
اینجور که اونا میگفتن سرعت و قیمتش از ایرانسل خیلی بهتره حالا قضاوت باشما استفاده کردید
بیاین نحوه استفاده و سرعتتون رو بگید
خود شما فعال کردی ؟
بله دوست عزیز زنگ بزن راهنماییت میکنن
درسته ؟
من توي نمايشگاه ازشون پرسيدم و گفتن كه توي همين يكي دو هفته اجرا مي شه؟
تنها بدیه تالیا محدودیت ماهیانه سیمکارت بود که بعد ا ز 2ماه اعتبارش تموم میشد که شنیدم تغییرش دادند.
اگه اینطوری باشه که خیلی بهتره. هم آنتن دهیش بهتره. هم کیفیت صداش.(البته نسبت به ایرانسل)
ببخشيد كي گفته آنتن دهي تاليا از ايرانسل بهتره؟اين از اون حرفها بود هاااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني شما نميدونيد ايرانسل 240 تا شهر آنتن ميده ولي تاليا فقط 30 شهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نميخوام از ايرانسل طرفداري كنم ولي من خودم هم همراه اول دارم هم ايرانسل هم تاليا.خداييش آنتن دهي ايرانسل از همراه اول تو شهر خيلي بهتره ديگه چه برسه به تاليا.اون كه ديگه تعطيل.فقط شبكه تاليا نسبت به ايرانسل خلوت تره اونم به اين خاطره كه تاليا فقط 700000 مشترك داره ولي ايرانسل 4.5 ميليون مشترك داره.دقت كن ايرانسل 1 سال اومده ولي تاليا نزديك 3 سال
نه عزیز با این حرفت مخافلم الان چند تا از رفیقام خسته شدن از بس از دست ایرانسل شاکی اند چرا چون نتونسته به وعده اش عمل کنه
البته تقصیری هم نداره رقیب همراه که باشی همینه جلوت سنگ میندازن
اپراتور مخابراتی تالیا همزمان با نمایشگاه ایران تله کام 2007، سیستم اینترنت دیتا را راه اندازی کرد.
یکی از غرفه داران شرکت تالیا در هشتمین نمایشگاه بین المللی صنایع مخابرات، ارتباطات و تکنولوژی اطلاع رسانی این خبر را به به خبرنگار Gsm اعلام کرد و ارایه سیستم های Mms و Gprs را هم توسط اپراتور تالیا، در آینده نزدیک نوید داد. مشترکان سیم کارت های اعتباری تالیا می توانند با فرستادن پیام کوتاه به شماره 50003232 از شرایط استفاده از اینترنت دیتا مطلع شوند.
اپراتور مخابراتی تالیا هم اکنون به 800 هزار مشترک، خدمات مخابراتی ارائه می دهد و قیمت سیم کارت اعتباری تالیا در بازار 45 هزار و 200 تومان است که 20 هزار تومان از این مبلغ هزینه شارژ محسوب می شود
درسته که ایرانسل تو بعضی شهرستانها نتونسته زیاد خوب عمل کنه ولی من ازش تو تهران واقعا راضیم .
تازگی ها پوشش جاده ای هم به میزان قابل توجهی بهبود پیدا کرده.
البته اگه ایرانسل نداشته باشم ترجیح میدم تالیا داشته باشم.
این همراه اول گندشو درآورده هنوزم معلوم نیست اینترنتی تو کار هست یا مردم سر کارن !!!
البته آقا حسام اینو اضافه کنم که طبف آخرین آمار ایرانسل 5 میلیون و 250 هزار مشترک داره.
Last edited by Maziar_69; 01-11-2007 at 20:51.
این ایرانسل جدیدا افتضاح شده خیلی هم زیاد مخصوصا توی تهران
اصلا نمیشه گرفتش!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)