سلام دوستان من اولین باره این مدل رو میبینم ( K770) کسی اطلاعی دارم که از K800 بهتره یا نه .. از نظر کیفیت تصویر حجم و صدا و از همه مهمتر موجودیت در ایران و قیمت اون ( کدوم یکی ارزون تره )
سلام دوستان من اولین باره این مدل رو میبینم ( K770) کسی اطلاعی دارم که از K800 بهتره یا نه .. از نظر کیفیت تصویر حجم و صدا و از همه مهمتر موجودیت در ایران و قیمت اون ( کدوم یکی ارزون تره )
هوز توی بازار نیومده و اگر هم بیاد قیمتش اول بالاست کا800 به قیمت به صرفه تره ولی گوشی قشنگی هستش
من توی سایت جی اس ام آریا دیدم که کا770 فلاش زنون نداره ولی توی تصایر قیافش طوری بود که شبیه فلاش زنون است.
کسی اطلاعی داره؟
کا770 جمع و جور تره وزنش کمتره و انفراد هم نداره .
ك770 فلاش ال اي دي داره ولي ك800 زنون
ال سي دي 770 1.8 اينچه كه خيلي كوچيكه همچنين رزولوشنش 176*220 هست كه ك800 2اينچ با رزولوشن 320*240
كلآ ك800 خيلي بهتره
بابا چطوری ممکنه اینفرارد نداشته باشه سونی اریکسون از اول میذاشت نوکیا برداشته بود بعد فهمید که سونی اریکسون یه چیزی فهمیده که برنداشته دو باره راه افتاده میزاره غیر ممکنه
سلام فکر کنم شما p990 داشتید اگه این طوریه چرا p990 ول کردی همون طوری که همه میدونن p990 بهترین دوربینو تو 2 مگا پیکسلی ها داره
در کل K770 یک گوشی mid-end هست.یا همون با قیمت متوسط.
به نظر من تو 3 مگاپیکسلیها هیچ گوشیی به k800 نمیرسه . حتی 3مگاپیکسلیهای خود سونی اریکسون.
به نظر من K800خیلی بهتره ولی یه مشکل داره اونم صداشه من خودم K800 دارم بسیار عالی
بببین اگه k770 بیاد خیلی گرونه پس نمیارزه.یه k810 بگیر حال کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)