سلام دوستان.میخام یه سوال عجیب بپرسم...!!! به نظر شما می ارزه که ادم برای یه سیستم خونگی 3میلیون تومن خرج کنه...اصلا میخام بگم یه کاربر خونگی به غیر از بازی دیگه چه استفاده ای میتونه از این سیستم داشته باشه...!
سلام دوستان.میخام یه سوال عجیب بپرسم...!!! به نظر شما می ارزه که ادم برای یه سیستم خونگی 3میلیون تومن خرج کنه...اصلا میخام بگم یه کاربر خونگی به غیر از بازی دیگه چه استفاده ای میتونه از این سیستم داشته باشه...!
Last edited by AMIRz27; 28-10-2007 at 00:02.
والا يادم مياد قبلا يكي از بچه ها مي خواست يه دو سه ميليوني پول سيستم بده. هر چند خيلي بهش گفتيم اين كار رو نكنه .
به نظر من آدم پولشو بده بز بخوره بهتره كه سه ميليون پول سيستم خونگي بده
شرمنده اينقدر رك گفتم ! /.
خيلی استفاده ها، تدوين ويديو، نرم افزارهای 3 بعدی مثل maya و از اين قبيل. بايد هر کس به استفاده خودش نگاه کنه.
خيلي بخواهي پول بدي با Lcd و همه چيز بيشتر از 1.5 خرج نكن كه زياد هم هست
1.2 خوبه خرج كن براش
اين ديگه نميشه سيستم خونگي ...
اگه پول زیاد داری و مال مفته :d
بگیر ! !!
اما یادت باشه هیچ وقت پولت رو کند نکن ! به نیازت فکر کن
حتی گرافیستای این شرکتهای سازنده گیـــــم و انیمیشن به ی همچی سیستمی فکر نمیکنن !!!
نمونه یک سیستم شرکت Dream Works
cpu=>Athlon 64 X2 5000
MB=>M2n HD or Abit Fatality
ram=>2GB
hdd=>200GB
7300 VGA=>Asus GF
حالا خود دانی....البته این خبر جدید نیست ! .... الان خیلی که سیستم خفن باشه میشه 1.3 میلیون !!!!
Last edited by m_a_h_n_o; 29-10-2007 at 01:32.
به نظر من 1.5 کافیه
تازه زیادم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم فقط گرافيك جديد 8500 بهتره بخاطر دايركتيكس 10
سيستم خوبيه قوي هم هست
درود
خوب اگه بخای مانیتور LCD بالای 20" بگیری اولش حدود 1 تومنش میره + VGA توپ که 800 تومن ( SLI میشه 2 برابر ! ) + 1 cpu چهار هسته ای 400 تومن + 4 گیگ رم 400 تومن + مین 300 تومن + پاور + اسپیکر + کی و موس + TVcard + modem + هارد + BluRay-Drive+ کیس + ...
پولت کم اومد![]()
تازه 1 همچین سیستمی تو بازیایی که قراره بیاد انگاری کم میاره !!!
اگه مایه داریه خوب چه اشکالیهمنم که میگم پول دادن واسه سیستم تا این حد حرییته ! بازم آرزومه که همچین چیزی داشته باشم(کیه که نخاد)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)