اين جور كليپ ها كه تو سايت ايران كليپ IranClip.com ساخته ميشه رو چطوري ميسازن ؟؟
آموزش كامل ميخواستم
اين جور كليپ ها كه تو سايت ايران كليپ IranClip.com ساخته ميشه رو چطوري ميسازن ؟؟
آموزش كامل ميخواستم
دوست عزیز شما منظورت از چه جوری چیه؟ در واقع آموزش سویش رو میخوای؟
خوب هر کلیپ از یه سری افکت و تکست تشکیل شده که اگه کار با سویش رو بلد باشی حتما از عهده اش بر میای... ولی مهمترین چیز داشتن ایده و خلاق بودن شماست...
کار سختی نیست فقط یه 5 یا 6 ماهی طول میکشه تا با برنامهش بتونی کار کنی
ه ه ه ه ه ه
ممنونم كه در همه جا اول از همه جوابمو ميدي !
يك منبع PDF خوب جهت كار پيشرفته با مثال هاي كاربردي ( فقط براي TimeLine سويش ) داريد ؟
خواهش میکنم...
راستش منبع Pdf ندارم. چون من خودم هم کار کردم تا یاد گرفتم. در واقع تجربی یاد گرفتم...
ولی هر مشکلی باشه در خدمتم...
در مورد تایم لاین کجاشو سوال داری شما؟
من سر شار از اشكالم ديگه !!!!!!!!
همه جاش
سلام دوسته من
دوسته عزیز من یه راه بهتر بهتون پیشنهاد می کنم که Swish رو خوب یاد بگیرید .
شما برای این کار بیخیال Swish شدهو برنامه فلش رو نصب کنید این طوری هم فلش رو یاد می گیرید و هم Swish رو یا نمی گیرید
ابتدا برنامه Swish رو پاک کرده
Setup برنامرو از روی هارد خود پاک کرده تا دیگر وسوسه نشید و نصب نکنید
با حوصله برنامه فلش رو نصب کرده .
از Setup برنامه فلش یه 5 . 6 تا کپی برداشته تا اگر یکی از آنها پاک شد دیگری پاک نشود .
خوب برنامه شما آمادست و می توانید با آن به راحتی کار کنید .
موفق باشی
هه ههیه پیشنهاد باید بدیم که تو هر تاپیکی اسم سویش اومد دیگه فلشمن رو راه ندن!!!
akbar عزیز شما با برنامه کار کن.. هر جا که به مشکل برخوردی من خودم برات توضیح میدم.. من خودم مخلص هر چی سویش کاره هستم ...![]()
باز اين فلش من آمد و ديوونمون كرد
عمراشما برای این کار بیخیال Swish شده
به كمك ميلاد عزيز ياد هم ميگيريمهم Swish رو یا نمی گیرید
من وسوسه سويش هستموسوسه نشید و نصب نکنید
درست برعكس رفتم از setup سويش بك آپ گرفتماز Setup برنامه فلش یه 5 . 6 تا کپی برداشته تا اگر یکی از آنها پاک شد دیگری پاک نشود
ميلاد
چشم - من هم مخلص شما هستم
هه هه... اینجوری نگو اکبرجان... این فلشمن ما از بچه های باحال فرومه ... پستهاشو همیشه میخونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)