تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: درست كردن سايت بوسيله Asp.net

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farzad_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض درست كردن سايت بوسيله Asp.net

با سلام
    من تازه كار ساخت سايت هاي دايناميك رو شروع كردم. و بعد از پرس و جو به اين نتيجه رسيدم ASP.NET نرم افزار مناسبيه.
    تا دلتون هم بخواد فايل آموزشي براي ASP.NET دانلود كردم. ولي همشون ظاهرا آموزش برنامه نويسي ASP.NET به هر وسيله اي بجز خود VB.net رو آموزش دادن.
    يعني اصلا طريقه كار با خود نرم افزار ASP.NET كه در پكيج VB.NET رو كه هست رو توضيح نداند.
    1- من ميخوام به عنوان اولين سوال بپرسم كه در ASP.NET وقتي يك صفحه خالي رو ايجاد كردم چطور ميتونم جدول بكشم. البته يك دكمه Table در سمت چپ صفحه ديدم ولي وقتي روي اون دابل كليك مي كنم ظاهرا فقط يك جدول 1*1 ايجاد مي كنه.
    من ميخوام بدونم چطور مي تونم كل صفحه رو جدول بندي چند در چند بكنم.
    2- فايل هاي CSS رو چطور ايجاد كنم. اگه مي شه در مورد تگ هاي استفاده از اون هم كمي توضيح بديد. و همينطور طريقه استفاده از اونها در ASP.NET چطوريه.

تو رو خدا هم نگيد كه برو سرچ كن. گشتم نبود. فكر هم نكنم اگه بگردي باشه. اگر هم شما مي دونيد كجاست لينكش رو بديد كه من برم ببينم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

يعني تو اين انجمن واقعا كسي Asp.net كار نمي كنه و نمي تونه به من كمك كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tarahan-Web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

12

سلام
    به نظر من شما LayOut سایتتون رو در DreamWeaver طراحی کنید و بعد از اتمام کار طراحی اونو وارد VisualStudio کنید و شروع به برنامه نویسیش بکنین
    این راحت ترین راه ممکنه است

داره خودمونی میشه fdaliry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

با سلام
    من تازه كار ساخت سايت هاي دايناميك رو شروع كردم. و بعد از پرس و جو به اين نتيجه رسيدم ASP.NET نرم افزار مناسبيه.
    تا دلتون هم بخواد فايل آموزشي براي ASP.NET دانلود كردم. ولي همشون ظاهرا آموزش برنامه نويسي ASP.NET به هر وسيله اي بجز خود VB.net رو آموزش دادن.
    يعني اصلا طريقه كار با خود نرم افزار ASP.NET كه در پكيج VB.NET رو كه هست رو توضيح نداند.
    1- من ميخوام به عنوان اولين سوال بپرسم كه در ASP.NET وقتي يك صفحه خالي رو ايجاد كردم چطور ميتونم جدول بكشم. البته يك دكمه Table در سمت چپ صفحه ديدم ولي وقتي روي اون دابل كليك مي كنم ظاهرا فقط يك جدول 1*1 ايجاد مي كنه.
    من ميخوام بدونم چطور مي تونم كل صفحه رو جدول بندي چند در چند بكنم.
    2- فايل هاي CSS رو چطور ايجاد كنم. اگه مي شه در مورد تگ هاي استفاده از اون هم كمي توضيح بديد. و همينطور طريقه استفاده از اونها در ASP.NET چطوريه.

تو رو خدا هم نگيد كه برو سرچ كن. گشتم نبود. فكر هم نكنم اگه بگردي باشه. اگر هم شما مي دونيد كجاست لينكش رو بديد كه من برم ببينم.
    دوست عزیز شما میتوانید برای درست کردن جدول از ابزارهای گروه HTML جدول را بیارید که چند سطر و چند ردیف داشته باشه و در ضمن میتونید ستونها و ردیفای اونم بنا به نیازتون کم و زیاد کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

كسي نمي تونه آموزشش رو شروع كنه ؟

در آغاز فعالیت djmahdi72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

10

سلام
    اگه کسی ASP.NETرو داره بذاره » ما هم » بهره ببریم

پروفشنال Inkareeeeeeeeee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    دانمارك

پيش فرض

من بهتون پیشنهاد میکنم که از یه پله پایینتر شروع کنین ... از DotNetNuke شروع کنی خوبه ، سایتهاشم حرف نداره و کلی هم کتاب داره مه میتونی آنلاین دانلود کنی

داره خودمونی میشه salma_ar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ایجاد table
    از منوی layoutگزینهinsert table را زده و از کادر باز شده می توانید اندازه ردیف و ستون را مشخص کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزی که بهت خیلی میتونه کمک کنه اینکه html رو خیلی خوب مسلط باشی و بدونی هر تگ چجوریه و چطور کار میکنه ، درسته که خود Dream weaver یا سایر نرم افزارا این کارو میکنه ولی همیشه روی کد تولید شده مسلط باش....
    البته من در مورد asp هیچی نمیدونم ، اخه php کارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •