آقایون خانومها سلام
لطف میکنید من رو در خرید گوشی راهنمایی بفرمایید.
من بین دو مدل N95,p1 کدومش رو بخرم بهتره؟
لطفا" دلایل خود رو هم بفرمایید.
با تشکر
موفق باشید![]()
آقایون خانومها سلام
لطف میکنید من رو در خرید گوشی راهنمایی بفرمایید.
من بین دو مدل N95,p1 کدومش رو بخرم بهتره؟
لطفا" دلایل خود رو هم بفرمایید.
با تشکر
موفق باشید![]()
بستگي داره به چي بيشتر علاقه داري
دوربين ؟
ال سي دي ؟ (تعداد رنگ يا بزرگي يا تاچ بودن يا نبودن)
قيافه ؟ (سليقه اي )
صدا ؟
و.......
به نظر من
پی1 در قیمت
و صفحه ی لمسی
و باتری از ان 95 سرتره
ولی در باقی موارد جلوی ان 95 کم میاره
مثل دوربین
کیفیت ال سی دس
پردازنده
بلندی صدا
و.....
بستگی به نیازاتت داره.در کل n95 بهتره.ولی من p1 رو بیشتر دوس دارم.
این تاپیک مث تاپیکای مشابه به دعوا میکشه
از نظراتی که دادید سپاسگزارم
چیزایی که برای من مهمه: صدا,دوربین,ال سی دی,قیافه
آقا یه سوال دیگه از خدمت اساتید داشتم :صدای N95 درچه حدیه؟ مثلا" به N73 میرسه یا نه؟
منم همینطور ! بازم بستگی به نیاز خودت داره ولی من هم به دلیل بار ( ساده بودن ) P1 و همینطور ال سی دی تاچ اسکرین و مهمتر از اینا باطری قویتر P1 رو انتخاب میکنم !بستگی به نیازاتت داره.در کل n95 بهتره.ولی من p1 رو بیشتر دوس دارم.
در کل دوربین واسم اونقدرا مهم نیس که کیفیت صدا و ال سی دی و باطری مهمه واس همین P1 رو ترجیح میدم ! ولی خوب شما اگه به دوربین بیشتر اهمیت میدی قطعا N95 بیشتر راضیت میکنه !
دوستان عزیز منظورم از مقایسه,مقایسه از همه لحاظ است و اونایی که عرض کردم خدمت سروران گرام مهمتریناش بود.
یعنی شما به بقیه امکانات مثل GPS و... دقت نمی کنید و این جور امکانات رو مدنظر نمی گیرید در انتخاب گوشی؟
یعنی شما میفرمایید کیفیت صدای p1 از N95 بهتره؟![]()
از نظر بلندی چی کدوم صداش بیشتره؟
در مورد بلندی صدا ان95 میگن بلندتره و کیفیت خوبی داره ولی من خودم مطمئنم که سونی کیفیت صداش بهتر از نوکی هستش.
داش حسین اون جی پی اس هم توی ایران کارایی آنجنانی نداره. پرشین بوی عزیز هم گفتن که میتونید همراه پی1 جی پی اس رو به طور جدا بگیرید که از اون هم کاملتره.
دوربین و فیلمبرداری ان95 صد در صد بهتره ولی کیفیت پی 1 توی عکاسی واقعا بالاست و تفاوت چندانی نداره تازه باید بگم که ان95 رنگاش اصلا طبیعی نیست ولی پی1 طبیعی هستش.
ال سی دی ان95 خب شاید بهتر باشه البته این رو نمیدونم ولی ال سی دی ها سری پی سونی خیلی خوب بودن و کیفیت خوبی داشتن
باتری ان 95 جوری هستش که واقعا اعصاب خورد کنه این رو کسانی که گرفتن گفتن اگه توی روز خیلی بهش ور بری باید دو بار شارژ کنی
خدا آخر عاقبت این تاپیک رو به خیر بگذرونه
من بودم نسبت به قیمت پی1 رو میگرفتم و حتی صبر میکردم تا دبلیو 960 و ان 95 هشت گیگ هم بیان
راستی از دوستان درخواست دارم که درباره ی این مشکل N95 که میگن لقی داره یه کم صحبت کنید ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)