با سلام
لطفا دوستاني كه اطلاعاتي در مورد عملكرد و خاصيت سي دي هاي Audio دارند بفرمايند :
چرا فايلهاي Audio خاصيت Copy و Paste ندارند و چرا حجم آنها يك كيلو بايت نشان داده ميشه ؟ و...؟
با تشكر.
با سلام
لطفا دوستاني كه اطلاعاتي در مورد عملكرد و خاصيت سي دي هاي Audio دارند بفرمايند :
چرا فايلهاي Audio خاصيت Copy و Paste ندارند و چرا حجم آنها يك كيلو بايت نشان داده ميشه ؟ و...؟
با تشكر.
کپی شده اونها اینجوریه یا سی دی اصلی اونه؟نوشته شده توسط mohammadnasri
تا اونجايي كه من مي دونم وقتي سي دي Audio رايت مي كنيد شما فقط آدرساشونو روي سي دي مي بينيد كه حجمشون 1 كيلوبايتن
چيزه ديگري نمي دونم بايد بريد از شركتشون سوال كنيد
اينو مي دونم كه سي دي Audio اين روش بسيار قديمي هست خيلي هم قديمي مثل MP3 نيست كه حدود 10 ساله اومده
البته کیفیت audio بالاتر از mp3 است
اشتباه نكن فريد جان شما يك فايله MP3 320kb داريد با كيفيت Audio مقايسه مي كنيد MP قابله تغيير است
به نظر من شما اشتباه میکنی چون همه میدونن که audio یه چیز دیگسنوشته شده توسط lord_theone
كي من اشتباه مي كنم
عمريه توي كارهاي صدا داريم زندگي مي كنيم
شما تا حالا MP3 با كيفيتهاي بالا اصل گوش داديد همه Mp3 هايي كه گوش داديد زيره 128 بوده اگر هم بوده دستكاري شده ولي مادر 256 نبوده يا 320 نبوده البته بعضي از آهنگها وقتي حجمشو بالا مي بريد كيفيتشم بالا مي رود
سلامنوشته شده توسط lord_theone
پس چرا همه CD هاي اورجينال داخل بازار audio هستند؟در ضمن كيفيت فايلهاي audio بنا بر شواهد
( 1411Kbps ) است كه از مقادير ذكر شده بيشتر است .
Last edited by mohammadnasri; 20-10-2005 at 05:19.
كاملا درسته.اما اگر موقع تبديل فرمت به mp3 از نسبت بيت 320 كه كيفيت استوديو رو داره استفاده كنين به كيفيت موزيك cda نزديكتر ميشه.نوشته شده توسط lord_theone
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)