تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: كمك فوري از دوستان در مورد يك برنامه Vb 6

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض كمك فوري از دوستان در مورد يك برنامه Vb 6

سلام ،‌دوستان من به يه مشكلي بر خورد كردم كه ازتون تقاضاي كمك دارم . من سورس يك برنامه ضبط صدا با چند فرمت از جمله mp3 رو دارم و مي خوام شكل ظاهري اين نرم افزار رو تغيير بدم ..البته به يكي از دوستاي برنامه نويسم دادم كه اين كارو برام بكنه اما كارش نصفه موند و الانم متاسفانه بهش دسترسي ندارم ! منم ويژوال سر در نمي يارم .. من سعي مي كنم سورس برنامه + بعد از تغيير شكل رو بفرستم كه يكي از دوستان كمك كنه . اگر كسي بود بگه من فايلهاي سورس و نمونه رو براش بفرستم ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

چه كاريه؟! حالا يكي بياد بگه بعد شما براش بفرستي..... اووووووه ه
    خب يه جا آپلود كن بعد لينكشو بذار اينجا ديگه .
    مثلاً توي 4shared يا rapidshare يا خيلي جاهاي ديگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بهزاد عزيز ، درست ميگي من سورس اصلي برنامه + برنامه اي رو كه ناقص هست البته الان و از نظر شكل ظاهري مي خوام به اين شكل در بياد + يه اسكين كه اون دوست برنامه نويسم جوري نوشته اينو كه مثلا جاي اون عكس هر عكسي با اون اسم بزاريم اسكين برنامه اون ميشه دانلود كنيد فكر كنم متوجه مي شيد البته چند تا فايل ران تايم هم نياز داره براي اجرا كه برنامه نويسا فكر كنم داشته باشن اگه نداشتين اونا رو هم دستور بدبد بفرستم فايلهاشم ايناست :
    COMCTL32.OCX
    COMDLG32.OCX
    COMDLG32.oca
    الان برنامه جديد كار هم مي كنه حتي ولي فقط فرمت wave ضبط مي كنه ، قسمت اكو لايزر و افكت ها هم كار مي كنه مشكلات هم زياد داره البته مهمترينش اين كه mp3 ركورد نمي كنه ، دوستم توي path هاي برنامه يه سري default گذاشته كه جالب نيستند ، يه seekbar هم اصل برنامه نداشت خودش انداخته روش كه اونم زياد جالب نيست ، پيغام هاي خطا فكر كنم پينگليش ظاهر مي شه ، بعد از ضبط و قطع دكمة‌ ركورد با زدن دكمه پلاي فايل ضبط شده رو نمي خونه و بايد اجكت كرد حتما و لود كرد .. و اول برنامه يعني قبل از ضبط شما بايد يه فايل + مسير رو مشخص كني تا ركورد كنه ..يعني اينجوري نيست كه ركورد رو بزني و شروع به ضبط كنه و اگه بعد خواستي سيو كني / ، چون سورس برنامه فرمت هاي ضبط زيادي رو قبول مي كنه و قبل از ضبط بايد يه سري setting انجام بشه مثل همون مسير دادن با مشخص كردن mhz و از اين چيزا اگه بشه فقط mp3 ضبط كنه مثلا با كيفيت 48 mhz streeo و منظورم اينه كه چون برنامه براي يك كاربر ساده در نظر گرفته ميشه . يعني اگر بشه در كل از ايني كه هست را دست تر بشه و يوزر فرندلي تر خيلي عالي ميشه ولي توي همون سايز و پيكسل چون اين برنامه مثلا قرار bind بشه توي يه صفحه نرم افزار مالتي مديا . در هر صورت از كمكتون بي نهايت ممنون ميشم /

راستي اينم نمونه و سورس برنامه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ehsan6120; 25-10-2007 at 23:55.

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

احسان جون اگر ناراحت نمیشی منم سوالم رو مطرح کنم

یه برنامه برای داروخانه می خوام بنویسم بلد نیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

احسان جون اگر ناراحت نمیشی منم سوالم رو مطرح کنم

یه برنامه برای داروخانه می خوام بنویسم بلد نیستم

سلام سوفياي عزيز ! نه اتفاقا خوشحال شدم كه دوستايي كه اينجا هستند تاپيك ها براشون بي اهميت نيست و مي خونن ، راستش من برنامه نويس ويژوال نيستم حتما هم با vb برنامتو مي خواي كه اينجا مطرح كردي ! . اما اگر برنامت در مورد مالتي مديا بود حتما مي تونستم كمكت كنم . در هر صورت در اين مورد مشكلي داشتي در خدمتيم ..در مورد سوالتم كه ايشا لا اساتيد راهنمايي مي كنن

داره خودمونی میشه Sufia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سابه

پيش فرض

قربونت

انشا الله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كسي نبييييييييييييييييييييييي يييد به داااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااد مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا برسه ؟‌؟‌؟‌

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احسان جان متاسفانه اين بخش Vb الان مدير نداره و به دلايلي كه من واقعاً نميدونم بچه هاي كه واردن زياد فعاليت نميكنن. منم كه مثل خودت چيز زيادي حاليم نيست . اگه تو همين بخش بگردي ميتوني سوالهاي ابتدايي منو ببيني. بگذريم...
    ميتوني يه كاري كني؟ اون سورسي كه دوستت تغيير داده رو هم داري؟ اگه داري آپ كنتا ببينيم چي ميشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بهزاد جان ، شما كه استاد مايي به هر حال و ممنونم ازت ، راست ميگي واقعا منم نمي دونم چرا كمكي نشد ! اگر سورس تغيير يافته برنامه رو داشتم كه حتما مي تونستم رديفش كنم چون تقريبا همه موارد سختش درست شده بود يه سري خورده كاري داشت كه قسمت نشد به دست خودش تموم بشه :( به هر حال چاره اي هم نيست فعلا فكر كنم خودم بايد آستين بالا بزنم و Re sorco استاد كنم .

پروفشنال MrJamshidy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سره جاش

پيش فرض

آقا سلام اگر مشکل شما سر Interface برنامته آپلودش کن من خودم برات درستش کنم اما اگر چیز دیگه ایه خوب بگو

من خودم سورس یک WavRecorder دارم شکلشم بدک نیست

در ضمن اگر خواستی آپلود کنی حتما نسخه بدون تغیرش باشه

یک نرم افزار هم که خودم درستش کردم و روی Interface هم زیاد کار کردم برات عکسش رو می زارم ولی نه الان چون در حال حاظر کافی نتم از خونه که کانکت شدم برات می زارم

اگر هم دیدی اینجا رو فراموش کردم و سر نزدم می تونی پیغام خصوصی بدی داخل پیغام لینک اینجا رو بزاری

بای

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •