تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: كارت رندر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض كارت رندر

با سلام
    آيا براي رندر در محيط max و maya كارت رندر سخت افزاري داريم؟

حـــــرفـه ای Aminzikzak's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام ...
    خود مایا و مکس قابلت رندر هاردور داره ولی متکی بر توان کارت گرافیکه ...
    اما کارت رندر جدا مثل اسنازی و سیستم مدیریت رندر رو هم ساپورت میکنن ..

داره خودمونی میشه TT-Graphic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران - شهرک اکباتان

پيش فرض

ولی تا جایی که من میدونم کارت گرافیک هیچ ارتباطی با رندر نداره . فقط میتونه در محیط طراحی و Real Time موثر و مفید باشه .که بازم تاجایی که میدونم Nvidia کارتایی داره با عنوان NVIDIA Quadro که مخصوص کارهای 3دی چه مایا و چه مکس و چه نرم افزارای 3دی دیگه هست .
    ولی این کارتا تنها در حالت Real time تاثیر زیادی داره و تو رندر هیچ تاثیری نداره .

Render به شدت به CPU و Ram مربوط میشه .

جالبه بدونید طبق تجربه ای که در Vray داشتم فهمیدم CPU های 2هسته ای 2مربع همزمان و یحتمل 4هسته ای 4مربع همزمان در حال رندر هستن . تازه مادر بوردهایی هم هست که میشه روش 2تا CPU و بیشتر نصب کرد که اگر 2تا 4هسته ای بزاریم 8خونه همزمان رندر میشه !!!

در ضمن روشهایه دیگه ای هم برای سریعتر کردن سرعت رندر وجود داره . مثل Net Render که باهاش میشه nتا سیستم رو به صورت شبکه مشغول رندر یک فایل چه انیمیشن و چه سینگل فریم کرد . حتی این امکانو هم داره که سیستم ها از طریق اینترنت با هم در تماس باشن ( که نمیدونم با این وضع اینترنت تو کشور ما عملی هست یا نه )
    Last edited by TT-Graphic; 29-10-2007 at 00:48.

4. این کاربر از TT-Graphic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تا حالا با کارتهای quadro کار کردید
    این کارتها با این قیمت بالا واقعا موثر عمل میکنند؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ولی تا جایی که من میدونم کارت گرافیک هیچ ارتباطی با رندر نداره . فقط میتونه در محیط طراحی و Real Time موثر و مفید باشه .که بازم تاجایی که میدونم Nvidia کارتایی داره با عنوان NVIDIA Quadro که مخصوص کارهای 3دی چه مایا و چه مکس و چه نرم افزارای 3دی دیگه هست .
    ولی این کارتا تنها در حالت Real time تاثیر زیادی داره و تو رندر هیچ تاثیری نداره .

Render به شدت به CPU و Ram مربوط میشه .

جالبه بدونید طبق تجربه ای که در Vray داشتم فهمیدم CPU های 2هسته ای 2مربع همزمان و یحتمل 4هسته ای 4مربع همزمان در حال رندر هستن . تازه مادر بوردهایی هم هست که میشه روش 2تا CPU و بیشتر نصب کرد که اگر 2تا 4هسته ای بزاریم 8خونه همزمان رندر میشه !!!

در ضمن روشهایه دیگه ای هم برای سریعتر کردن سرعت رندر وجود داره . مثل Net Render که باهاش میشه nتا سیستم رو به صورت شبکه مشغول رندر یک فایل چه انیمیشن و چه سینگل فریم کرد . حتی این امکانو هم داره که سیستم ها از طریق اینترنت با هم در تماس باشن ( که نمیدونم با این وضع اینترنت تو کشور ما عملی هست یا نه )
    تا جایی که من میدونم رندر ها به چند دسته تقسیم میشن مثلا منتال ری و وی ری با سی پی یو مرتبط هستن و کیفیتشون رویه یه cpu 3000 با cpu 5000 ثابته فقط زمان رندرشون متفاوته ولی هاردور رندر به توان کارت گرافیک و سخت افزار بستگی داره برای همینه که خیلی کم ازش استفاده میشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من خیلی وقت پیشتر از اینها شنیده بودم که مایا با یک سخت افزار ارائه میشه که خیلی هم گرونه و تو ایران نیست
    و این کارت کلا فشار رندر را از روی سی پی یو برمیداره و سرعت خیلی بالا میره

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من خیلی وقت پیشتر از اینها شنیده بودم که مایا با یک سخت افزار ارائه میشه که خیلی هم گرونه و تو ایران نیست
    و این کارت کلا فشار رندر را از روی سی پی یو برمیداره و سرعت خیلی بالا میره
    بله از این کارتها زیاد هست ، معمولا شرکتهای بزرگ استفاده میکنن ، خیلیا هم پلاگین خاص خودشونو دارن ...
    مثلا 3d کارای شرکت سونی بازیهایی که با مایا میسازن رو به صورت real time رویه یه مانیتور دیگه میبینن ، یه کارت رندر یا یک رندر پک قوی برای این کار دارن که یک پلاگین هم به نام maya realtime باش نصب میکنن ...

میگردم اگه فیلم نحوه مادلینگ و سخت افزارهاشونو پیدا کردم ، لینشکشو میذارم.

داره خودمونی میشه sorenatatu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آيا كارت كپچر هم ميتونه تو موقع رندر كمك كنه يا چنين كارت هايي با اين قابليت هست

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آيا كارت كپچر هم ميتونه تو موقع رندر كمك كنه يا چنين كارت هايي با اين قابليت هست
    نه فکر نکم اصلا ربطی به رندر داشته باشه ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بعضي از كارتهاي كاپچر مي تونن مكس رو پشتيباني كنن
    مثل كارتي از شركت كانوپس كه در موقع نصب برنامه هاي مربوط به كارت، اگه مكس 9 قبلا نصب شده باشه مي توني گزينه ي مربوط به مكس را تيك بزني
    اگه مدل دقيق كات رو خواستيد بگيد تا اينجا بزارم الان خاطرم نيست ولي اي كارت اچ دي ساپورت هستش و قيمتش 1485000 تومانه. من اي قيمتو از الماس رايانه تو تهرون گرفتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •