اقا من نمیدونم e90 نوکیا مشکل خاصی داره یا نه؟ کسانی که دارن میشه راهنمائی کنن؟
اقا من نمیدونم e90 نوکیا مشکل خاصی داره یا نه؟ کسانی که دارن میشه راهنمائی کنن؟
میشه یگی منظورت از مشکلات چی هستش؟چون دقیق نگفتی
من درباره این گوشی یه اطلاعاتی دارم که شاید به دردت بخوره ولی اگه بگی منظورت چی هستش می تونم بهتر راهنماییت کنم منتظرت هستم
من یه اطلاعیه ای خوندم که نوشه 70 درصد افرادی که این گوشی رو خریدن اون رو پس آوردن. علت اون هم خراشیده شدن Lcd توسط کیبورد گوشی هستش.....
دوم وزن این گوشی؟؟؟ باعث خستگی میشه یا نه؟
سوم مشکلات نرم افزاری هم زیاد داره...درسته؟؟؟
منظورم از مشکل چنین چیزهایی هست....
یه سوال هم در مورد دوربینش دارم....میخوام بدونم به خوبی ان 73 عکس میگیره یا نه.......
قیمت هم بالا هست ولی می ارزه ...... شما با 1 میلیون تومن پیشنهاد دیگه ای دارین؟
در ضمن من در مورد این گوشی و ان 95 8 گیگ شدیدا مردد شدم.......لطفا کمک کنید ببینیم باید چی کار کرد....
بالاخره از صدای خیلی خوب ان 95 و وزن کمش و دوربین خیلی عالی اون نمیشه گذشت.....
آیا ای 90 از نظر صدا و دوربین کیفیت خیلی خوبی داره؟
متن کامل این خبر بدین شرح است:
بیشتر مشتریان گوشی E90 از مشكلات میكروفن گوشی و خراشیدن صفحه نمایش به دلیل برخورد صفحه كلید آن شكایت كردهاند.
یك اپراتور شبكه Emea كه در ماه گذشته به فروش گوشی E90 پرداخت، اعلام كرد: 70 درصد گوشیهای فروخته شده آن را پس آوردهاند. این آمار بالا نشان میدهد كه این گوشی مشكلات جدی دارد كه باید پیش از عرضه به مشتری برطرف شود. مهمترین مشكل این گوشی كه كاربران با آن مواجه هستند، سر و صدای پس زمینه آن است كه از كیفیت صدای آن میكاهد و دلیل آن یكی از بخشهای ناقص در میكروفن این گوشی هوشمند است. نوكیا برای رفع این خراشیدگی صفحه نمایش یك لایه محافظ بر صفحه نمایش قرار داده و صفحه كلید را نیز طوری تغییر داده كه به آن آسیب نرساند. گوشی نوكیا E90 هنوز كامل نیست اما آمار بالای عودت دادن آن، قضایا را پیچیده كرده است. البته اندازه و سیستم عامل آن از آغاز بسیار ناقص بود و مشكلات دیگر به تدریج اضافه شدند كه چنین عملكردی از یك تولیدكننده بزرگ گوشی انتظار نمیرود.
واقعیت این اشکالات رو از کجا باید تایید کرد؟
ایراد اول اگه راست باشه خیلی بده
ایراد دوم برای بعضی ها مثل من ایراد نیست
اصلا مشکلی در نرم افزار ها وجود نداره
دوربینش خوبه ولی به خوبی n73 نمیرسه چون اصولا این گوشی برای دوربین ساخته نشده
فکر نکنم بیارزه اگه یه کم قیمتش بیاد پایین شاید ارزششو داشته باشه
سلام عزیز چشم یکی یکی جواب سوالایی که گفتی رو میدم امیدوارم بتونم کمکت کرده باشم.
من یکی از طرفداران شدید و خفن این گوشی هستم و تا هفته پیش که گوشی نخریده بودم این گوشی رو تو رویام میدیدم الان هم آرزومه که این گوشی رو داشته باشم چون واقعآ همونی هستش که من انتظار دارم.درباره خراشیدن که گفتی ابدآ همچین چیزی وجود داشته باشه توی سایت gsmarena یه بررسی تخصصی از این گوشی گذاشته و تو هیج جا از این بررسی همچین چیزی گفته نشده چون این سایت الکی یه چیزی نمی نویسه این اولا دومآ مگه نوکیا اولین بارشه که همچین گوشیی ساخته که بخواد تجربه نداشته باشه 9500 . 9300 . 9300i ........ تا الان حدود 10 تا از این سری گوشی ها ساخته حالا صفحش خش بیفته؟مگه تو یک روز 2 روز ساخته که بخواد همچین گافی رو بده سومآ الان و تو زمان اکثر ال سی دی های گوشی ها ضد خش هستش نمی گم 100 درصد ولی تا یه حد خیلی بالایی خش به این سادگی ها روی صفحه نمی افته در کل بشنو و باور نکن.
درباره وزن این گوشی آره 210 گرم هستش و شاید اذیتت کنه ولی وقتی این همه قابلیت توی تک گوشی جمع میشن نامردیه که بگیم این گوشی وزنش زیاده واگه کسی که می خواد اینو بخره باید حساب وزن رو بکنه یا نخره یا اینکه وقتی خرید این مشگل رو هم تحمل کنه ماشینی هم که قابلیت هاش بالاتر باشه از یک ماشین معمولی وزنش بالاتره ( این موضوع تو تمام چیزها صدق میکنه )
من منظورتو درست نفهمیدم درباره نرم افزاری یعنی خود گوشی نرم افزاری ایراد داره یا اینکه نرم افزار براش کم پیدا میشه؟اگه میشه بگو که جوابتو بدم.
درباره دوربین هم چشم امشب چند تا از نمونه عکس هایی که این گوشی گرفته رو برات آپلود میکنم تا ببینی.
درباره قیمت فقط اینو می تونم بهت بگم که اگه می خوای یک میلیون پول بدی بهت قول میدم بهترین انتخابی که می تونی انتخاب کنی همینه مگر اینکه بخوای آیمت بگیری که بحثش جداست ولی اگه می خوای واستی تا ارزون بشه بهت میگم که این گوشی به این زودیا ارزون نمیشه ولی بازم میگم اگه همین الان یک میلیون حاظری بدی این بهترین انتخابه تو گوشی های قیمت بالا
Last edited by sarmast65_ata; 25-10-2007 at 23:32.
اگه بگی انتظارت از یک گوشی چی هستش بهتر می تونم کمکت کنم چون این 2 تا گوشی از 2 سری مختلف هستش و سخته اینطوری بگم که کدوم رو انتخاب کنی
اینم آدرس عکس هایی که برات آپلود کردم فقط وقتی هر کدوم رو باز کردی چند ثانیه ایی واستا تا عکس بزرگ شه می تونی سیو هم بکنی و تو کامپیوتر بعدآ ببینی فقط به عکس اول توجه کن خیلی قشنگ گرفته قضاوت کلی رو میسپرم به عهده خودت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)