تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: ASUS A8N-E or AbIT AN8 : مادر بورد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

14 ASUS A8N-E or AbIT AN8 : مادر بورد

بنده بین خریدن این دو تا مادر بورد برای سی پی یو AMD 64 bit 3000+ Socket 939 'دچار مشکل شده ام نمی دانم ASUS خوبه ؟ ولی خب تو ABIT هم خصوصیات وسوسه انگیزی دیدم ممنون می شم کمک کنید

واقعا گیج شدم یک فروشنده می گه مین بورد اصلی برای AMD ساپورت ASUS و EPOX هست و یکی دیگه می گه که ABIT هست وASUS از روی ABIT کپی می کنه ولی خود ABIT را می گفت PERFORMANCEبسیار بیشتری دارد
    مابقی مشخصات سیستمی که می خواهم تهیه کنم این هست:

CPU : AMD 64 bit 3000+ Socket 939

MAIN BOERD : ABIT AN8 OR ASUS A8N-E

RAM : 2x 256 KINGSTONE ASSAY IN USA 115000 TOMAN

VGA : ATI-RADEON ABIT BOERD 256 MB DDR

H.D.D: MAXTOR 200 GB SATA

ممنون از راهنماییتون

ولی این مطلب هم جالب بو د :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

آخه ابیت هم شد مادربرد ایسوزه اصل بهترین مادربرده از نمایندگیش بخر ابیت هیچ انگیزه ای جز پولتو حروم کردی نداره
    اگر ای سوز دوست نداری MSI بهترین مادربرد جهان برای سی پی یوهای AMD می سازد اینو یک نگاهی کن فکر کنم کارته صداش جذاب باشه

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

البته همینطوری نمیشه گفت ابیت بده ولی در کل اگر همین دوتا گزینه باشه من ای سوز رو انتخاب می کنم.

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sh.mghp جان اولا كه ورودت رو به اين انجمن كه واقعا اعضاي خوبي داره تبريك مي گم.
    ثانيا من قصد ندارم يه مادربورد رو خيلي ببرم بالا و يا يكي ديگه رو بكوبم. من به شخصه محصولات شرکت MSI رو می پسندم ولی می دونم بعضی جاها بد کار کرده همیشه تاییدش نمی کنم و سراغ بعضی از محصولاتش نمی رم. از طرفی یه مادربوردهایی از شرکت گیگا داشتم و بستم که فوق العاده بوده و خیلی ازشون راضی بودم و هستم. از شرکت Asus هم همینطور. پس به نظر من نمی شه گفت فلان شرکت کامل و بی نقص و بهمان شرکت تماما نقصه .
    مثلا همین شرکت Abit یه مادربورد Fatal1ty تولید کرد که در زمینه Performance بهترین مادربورد سال 2004 از طرف یه موسسه ای (اسم موسسه یادم نیست) شناخته شد. البته این مادربورد برای اینتل تولید شده.

حالا شما می خوای یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن. گزینه های مختلف رو ببین. ببین SLI می خوای یا نه ؟ و ... و دقیقا ببین خودت تحقیقاتت به کجا می رسه
    اینجا رو هم همیشه سر بزن و جواب ها رو دنبال کن تا زودتر به نتیجه برسی.

در ضمن در مورد Ram هایی هم که نوشتی منظورت از 2*256 حتما Dual channel بوده دیگه ؟ به علاوه در خرید Kingstone دقت کن سرت کلاه نره.

با فرض اینکه SLI نمی خوای من از شرکت MSI این رو پیشنهاد می کنم (البته باید کارت گرافیکت هم PCI-Express باشه) :
    همه مواردی که ممکنه به کارت بیاد رو هم داره.

در صورتی هم که SLI بخوای استفاده کنی همون که Lord_theone اشاره کرد از شرکت MSI خوبه .

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

من نگفتم ام اس اي بي نقصه گفتم توي سرعته بازي بهترين مادربرد شناخته شده و به ام اس اي 105 امتياز به اي سوز هم 105 كه بيشترين بودن ام اس اي بهتر از اي سوز بوده ولي ام اس اي از نظر سرعت بهتر بوده ولي چون خازنهاي بلندي در كنار چيپست وكنار فن داشته و جاي Pci 3 تا داشته امتيازش با اس سوز مساوي شده يا اس سوز بخر يا ام اس اي فقط هم تايواني بخر از نمايندگيهاشون خريد كن

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

حالا با تمام این حرفها من asus رو پیشنهاد می کنم البته ماله خودم گیگاست .
    در ضمن اگه کسی برای بازی مادربرد می خواد فقط چند ثانیه به خودش زحمت بده و بره این مادربرد ببینه.

FSB 2000MTps مگه میشه.

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

دوستان لازم شد شد من يه توضيحی در مورد Abit بدم اين شرکت از بهترين سازنده های بورد هست که کارش حرف نداره و اولين شرکت در طوليد و گسترش تکنولوژی های نوين با نام ABIT Engineered هست که باعث شده محصولات اش به محصولات حرفه ايی تبديل بشه اينجا رو ببينيد اين تکنولوژی هايی هست که Abit همراه اورده :

از اين 2 بورد هر دو خوب هستن ولی به نظر من اگه برای کار Overclock و حرفه ايی ميخوای از AbIT AN8 استفاده کن اگه ميخوای کاربر معمولی باشی و با بورد کاری نداشته باشی از ASUS A8N-E استفاده کن اين ديگه بستگی به شما داره ولی DFI و MSI رو اصلاً فراموش نکن

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

می خواستم یک یاد اوری بکنم که توجه زیادی به این تبلیغات نکنید چندتا مثال
    می گفتند که رایتر ال جی در دنیا اول شده حالا برای چی بخاطر اینکه قیمته ارزون داشته و کیفیتشم بد نیست چون با این هزینه بسیار کم یک رایتره تقریبا خوب ساختن این دلیل نمی شه که کیفیتش بهتر از TDK یا یاماها باشه فقط بخاطر قیمتش بوده
    یا توی تبلیغات نوشته می شود گیگا فلانه گیگا بایت اینو داره اونو داره مثلا می گن مادربرده گیگا سیستم CIA اگه اشتباه نکنم برای سرعت است و سرعته کامپیوتر رو می بره بالا و چیزای دیگش در صورتی که همه مادربردها همچین سیستمهایی دارن و مشترک است ولی اسماش فرق داره مثله MSI که برای این کار از Corcell استفاده می کنه این دیلیه برتری مادربرد نیست MSI سیستمه D.O.T دارد شتاب دهنده گرافیک که مادربردهای دیگه هم درسته ندارند ولی می تواننده از برنامههای دیگه برای این کار استفاده کنند
    یا مادربرد MSI برای AMD سریعترین را درست می کند ولی اشکالهایی دارد مثلا در بعضی از برنامه ها Asus جلوتره
    یا جدیدترین مادربردش دوتای آخری SLI یک مشکل دارن جای PCI کم دارن 3 تا بیشتر ندارند مثلا کارت TV و DVBو مودم نصب کردی و حالا می خواهی کارت صدا روش نصب کنی می بینی جا ندارد خوب ام اس ای بدرده این شخص نمی خوره
    Abit هم بره درشو تخته کنه تا زمانی که MSI و ASUS گیگا هم نخودی اینها هستند Abit باید بره تخته کنه من Abit رو جایی ندیدم که معرف باشه اگر هم باشه قبل از اینها است DFIهم می گن در دنیا اوله ولی توی هیچ تستی از شرکتهای معتبر نیستش
    اگر هم باشه قبل از اینها است چرا آدم بخواد یک پولی خرج کنه یک چیزه بهتری نخره از ما گفتن بود نمایندگی Abit که بری می گه بهترین مادربرد جهان را داریم جونه عمش قضیه ماسته ترشه عزیز

کاربر حرفه ای
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lord_theone عزیز من حرف شما رو راجع به ABIT نمی تونم قبول کنم.

ABIT بعضی از مادربوردهاش خیلی خوبه. منتها کلا همونطور که شما گفتی و من هم در پست قبلی گفته بودم نمی شه گفت تمام محصولات فلان شرکت بهترینند. این حرف غیر منطقیه ولی هر شرکتی محصول تاپ می تونه وارد بازار کنه.

حـــــرفـه ای HamidFULL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران - بازار رضا

پيش فرض

lord_theone عزيز در مورد بوردی که تو ايران کم هست و مردم نديدن نميشه قضاوت کرد که اشغاله!
    از دلايلی که Abit تو ايران نيست مشکل واردات اش هست ولی تو خارج خيلی خوب فروش ميکنه و از بورد های گرون قيمت هم هست و با تکنولوژی GURU که حراف نداره
    حرف شما رو در مورد Abit نميتونم قبول کنم مثال اش همين Abit IC7-Max3 که بهترين بورد 478 شد!!
    در مورد DFI هم اگه سری به سايت هايی که Review مينويسند بزنيد ميبينيد که همه از Test Bed DFI MB استفاده ميکنن

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •