سلام.
دوستان این سوال یکی از دوستام هست و اگه زودتر جواب بدین لطف کردین.
کدوم یکی از بازی ها کیفیت بهتر وتنوع بیشتر دارن؟؟؟و بیشتر سرگرم میکنن؟؟؟
java???s3???uiq????
ممنون
سلام.
دوستان این سوال یکی از دوستام هست و اگه زودتر جواب بدین لطف کردین.
کدوم یکی از بازی ها کیفیت بهتر وتنوع بیشتر دارن؟؟؟و بیشتر سرگرم میکنن؟؟؟
java???s3???uiq????
ممنون
100% جاوا
بهترین گوشی برای بازی از نظر من k550i
با عرض پوزش باید بگم این سوال شما جاش این جا نبود
بازي هاي جاوا از نظر گرافيك و ساختار با بازي هاي سيمبيان قابل مقايسه نيستن .ضمن اينكه با هر گوشي سازگار نيستن. نمونش نوكيا 3250 .
بهترين گوشي واسه بازي : N-Gage
منظورت كدوم شهره ؟!>>>> کل شهر رو بردن زیر پوشش اینترنت وایرلس!تا سرعت 1 مگ هم میدن.باور نکردنیه!!!!<<<<
Last edited by PLAΨMID; 22-10-2007 at 23:46.
این که سوال نمیخواد
معلومه سیمباین
بازی
به نظر من بازيهاي Uiq3 از همشون بهتره ولي حيف كه تازه اومده و بازيهاش كمه.
اول سلام به همه ی دوستان و ممنون از جواباتون.
جاوا کیفیتش کمتره ولی تنوع بیشتری داره.درسته؟؟؟؟100% جاوا
بهترین گوشی برای بازی از نظر من k550i
با عرض پوزش باید بگم این سوال شما جاش این جا نبود
سوالم رو کجا مطرح میکردم؟؟؟متفرقه؟؟؟گفتم اینجا بزارم که لاقل دوستان اهل فن رفت و امد دارن
منظورت كدوم شهره ؟!
راستی من نفهمیدم شما به کدوم رای دادین؟؟؟جاوا یا سیمباین یا uiq؟؟
ممنون-تنوع زیادی داره بازی های سیمباین؟این که سوال نمیخواد
معلومه سیمباین
بازی
یعنی بهترین کیفیت رو داره؟؟؟اینجوری باشه کم کم اضافه میشه به تعداد بازی هاش.به نظر من بازيهاي Uiq3 از همشون بهتره ولي حيف كه تازه اومده و بازيهاش كمه.
دوستان چند نظر مختلف دادین و مشکل من همچنان پابرجا
حقیقت امر اینه که این رفیق ما خوره ی psp هست و همیشه همراش هست ولی اقا تازه یادشون افتاده که مثلا
بزرگ شدن و زشته تو دانشگاه psp بگیره دستشموبایلش هم نیاز به تعویض داره!!!برا همین تصمیم گرفته
هر دوتاش رو تبدیل کنی به یکی.براش الویت هم بازی های با کیفیت و با تنوع برای گوشی هست.
میدونم این دیگه خیلی نوبره ولی خب پسر خوب و ساده ای هست و نیاز به راهنمایی داره!!!
ممنون
آخه کا 550 که همه بازیا رو نصفه نشون میده.اصلا سایزش کم بازی پیدا میشه.همون 750 خیلی بهتره.اصلا 750 برا بازی ساخته شده!هم سایزش خوبه هم همه بازیای جاوا رو اجرا میکنه.اون گوگولیه وسطم که محشره
ولی اگه سیماباین رو هم اجرا میکرد دیگه رو دست نداشت!حتی n gage هم قابل مقایسه با 750 نیست
100% بازیای جاوا بهتر و بیشتر از سیماباینن ولی خوب کیفتشون کمتره اما کیفیت به چه درد میخوره وقتی گوشیت گوگولیو نداره؟![]()
![]()
اگه رفيق شما با psp بازي ميكنه بايد بگم كه هيچ كدومه اينا اونا راضي نميكنه.بازي هاي موبايل خيلي باهال باشه ميتوني يه روزه كلشا بري.
من پيشنهاد ميكنم همون psp را نگه داره.(در ضمن مگه چه زشتي داره كه psp دستش بگيره.من خودم چند نفر را ميشناسم كه سنشون 30-40 سال هست عشق همين psp وps2 دارند و اگه اين 2 تا نباشه نميتونند زندگي كنند.)
به نظر من يه موبايل ساده بگيره و همين psp را نگه داره.
من خودم بازي هاي سيمبينا ترجيح ميدم مخصوصا uiq3 .
k550i بهترین گوشی را برایه بازی هست چون بدنه محکم و جنس خیلی خوبی داره دکمه هایه عالی قیمت مناسب و.....
performance گوشی k550i بیشتر از سه برابر k750وw700i(گوشی خودم) هست وحتی هز k800 هم بیشتره
سیستم عاملشم خیلی کاملتره
شک نکن java بهتره![]()
یکی از دوستای منم خدای psp و xbox360 ولی میگه موبایل یک چیز دیگست و تا حالا شده تو خونه موبایل رو بهXbox 360 ترجیح بده این دوستم n70 داشت ولی n70 تو دستش دوام نیورد و سرعت سیستم عامل داغون شده بودبس که بازی نصب کرده بود تازه بعضی از بازی ها رو وقتی نصب میکرد دیگه پاک نمی شد
رفت یک w810 خرید 50 تا بازی هم که روش میریخت هیچ کارش نمیشد سرعت سیستم عامل ذره ای تغییر
نکرد در سیستم عامل جاوا به راحتی میشه هر بازی رو پاک کرد و در جیک ثانیه یک بازی جدید نصب کرد
الان بازی assassin تو نگاه کن چه gameplay توپی داره بازی جاوا هست و از خیلی از بازی های 3D ,سیمبین بهتره
حالا فقط خدا کنه طرفتار های nokia زندم بزارن اینا فقط نظر من بود اونم فقط برایه بازی
NOKIA
![]()
Last edited by warmaster; 24-10-2007 at 00:07.
فكر ميكنين PSP كم كلاس داره. برا خودش يه PDA حساب ميشه.
تازه من شنيدم و ديدم(عكس) روش windows95 نصب كردن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)