یه بانک اطلاعاتی با Access درست کردم چجوری باید اون رو به دلفی کانکت کنم مراحلشو ریز به ریز بگید لطفا...
از طریق دلفی میخوام از اون استفاده کنم.
یه بانک اطلاعاتی با Access درست کردم چجوری باید اون رو به دلفی کانکت کنم مراحلشو ریز به ریز بگید لطفا...
از طریق دلفی میخوام از اون استفاده کنم.
با سلام
از برگه ADO کمپوننت ADOConnection1 رو روی صفحه بذارین و در خاصیت ConnectionString آن دو بار کلیک کنید تا صفحه ای باز بشه
حال دکمه ...Build رو بزن و Microsoft Jet 4.0 OLE DB Provider رو انتخاب کن و سپس Next رو بزن حالا دکمه ... رو بزن و فایل Access رو انتخاب کن
تموم ok ها رو بزن و LoginPrompt رو برابر False کن و Connected رو برابر True کن.
* البته من حالت ساده رو بهت میگم و همه اینا برای کارهای خاص حالت خاص دارند.
حالا از برگه ADO کمپوننت ADOTable1 رو بذار رو صفحه و Connection اونو ADOConnection1 انتخاب کن.
از TableName نام جدولت رو انتخاب کن و مقدار Active رو True کن. روی کمپوننت موجود در صفحه دو بار کایک کن و در کادر باز شده
کلیک راست کن و گزینه Add all field رو انتخاب کن.
از برگه Data Access کمپوننت DataSource1 رو بذار رو صفحه و مقدار Data Set اونو برابر ADOTable1 قرار بده
از برگه Data Controls کمپوننت DBGrid1 رو بذار رو صفحه و مقدار DataSource اونو برابر DataSource1 قرار بده
امیدوارم شروع خوبی برات باشه . . . مشکلی داشتی بپرس
قربونت
اول اینکه آقای Mavix خیلی ممنون
حالا یه سوال :
میشه به همون بانک اکسس فیلد و رکورد اضافه کرد یا ازش کم کرد اینو هم اگه زحمتی نیست مثل بالا
با سلام
فیلد با رکورد فرق داره. مثلا به "نام" و "نام خانوادگی" فیلد می گویند و به "علی محمدی" و "الناز یاری" رکورد می گویند.
برای اضافه کردن :
برای حذف : رکوردی که انتخاب شده است با دستور ;ADOTable.Delete حذف میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی دوست خوبم اینجوری نمیشه یاد گرفت از من گفتن چون من فقط یه مثال برات میزنم که تنها یه راه رو برات نشون میده.
به هر حال در خدمتم. موفق باشین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)