تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: چند تا سوال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض چند تا سوال بي جواب

سلام دوستان
    براي من چند تا سوال پيش اومده كه گفتم همش رو توي اين تاپيك بيارم،تا با كمك شما عزايزان،اين سوالات براي من يا هركس ديگه اي كه شايد براشون مجهول باشه،حل بشه.

1- اگر بخوام براي يك كار تلويزيوني مثل تبليغات،يك انيميشن بسازم،از موتور رندرم با چه تنظيماتي استفاده كنم كه كار با بهترين كيفيت در بياد.منظورم از تنظيمات، بيشتر رزوليشنه كه مثلا pal باشه يا ntc ، و چند درچند باشه بهتره؟چون مثلا pal خودش چندتا رزوليشن داره:( 576*720) يا( 576*780) و....

اخه من يك انيميشن رو خودم به صورت ازمايشي با رزوليشن 480* 640تبديل به فيلم كردم،و روي سيستمم كه اجراش ميكردم،با همون كيفيت اصليش نمايش ميداد.اما وقتي اونو تبديل به vcd ميكردم و از TV ميديدم، كيفيتش خيلي ضايع ميشد.

2- به نظر شما براي ايجاد فيلم،از ابتدا انيميشن روبا پسوند avi رندر بگيرم،يا فريم ها رو با پسوندي مثل tiff رندر بگيرم و بعد اونو با نرم افزارهايي مثل پريمير به فيلم تبديل كنم؟

3- zbrush چه جور نرم افزاريه؟ايا ميشه از اون به عنوان يك برنامه كمكي براي مايا استفاده كرد؟

4- ايا ميشه object هايي رو كه در مكس ساخته شده به maya ايمپورت كرد.؟

لطفا من رو بي جواب نذارين.چون 1 ساعت طول كشيد تا اين همه سوال رو نوشتم.
    Last edited by sht31164; 22-10-2007 at 16:30. دليل: تصحيح

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

۱. برای تلویزیون ایران باید از فرمت pal استفاده کنی. ntsc فرمت برنامه های تلویزیون در آمریکای شمالی هست. تفاوت اصلی دو فرمت هم تعداد فریم ها در ثانیه است. از رزولوشن 576*720 استفاده کن.
    وقتی کاری از تلویزیون پخش می شه بازه ی رنگی و کنتراستش با کاری که آدم از روی کامپیوتر نگاه می کنه فرق می کنه. همیشه باید حواست به این مسئله باشه.

۲. هیچ وقت از فرمت avi برای خروجی نهایی استفاده نکن! حتما کارت رو بصورت image sequence با استفاده از فرمت هایی مثل tiff , tga و ... رندر بگیر بعد اونها رو تو نرم افزار کامپوزیتت به فیلم تبدیل کن.

۳. توضیح نرم افزار zbrush رو لطفا دوستان بدن. من استعدادم در تعریف کاربرد نرم افزار صفره.
    معلومه که می تونی بعنوان کمکی ازش استفاده کنی. من خودم این کار رو می کنم.

۴. برای ین کار باید فایل های مکس رو به فرمت که مایا اون رو بتونه بخونه export کنی. فرمت هایی مثل obj , fbx و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •