سلام
CASEي ميخوام با قيمت 400000الي500000 براي مصرف خانه گي اما با نرم افزارهاي SOLID WORKS -CATIA - 3dMAX -,.. كار ميكنم لطفا بهترين سيستم را با توجه به اين قيمت پيشنهاد بدين .
منظورم (case+ram+vga+cpu+main+hdd)
با تشكر
سلام
CASEي ميخوام با قيمت 400000الي500000 براي مصرف خانه گي اما با نرم افزارهاي SOLID WORKS -CATIA - 3dMAX -,.. كار ميكنم لطفا بهترين سيستم را با توجه به اين قيمت پيشنهاد بدين .
منظورم (case+ram+vga+cpu+main+hdd)
با تشكر
Last edited by skaviani; 23-10-2007 at 12:05.
به نظر من 1 كيس.thermaltake./ بخر مدل kandlof آخرش براي اين كارا اگه سيستم توپي داري توي ايران قيمتش 320000 تومن هسته اگه موجودباشه...........
Last edited by imanprjr; 22-10-2007 at 16:17.
حدس میزنم منظور این دوستمون کیس + قطعات درونش باشه.
نمي دونم بزار ببينيم چي خودش مي گه ........
در هر صورت اگه كيس تكي رو مي گي اين لينك كيس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم كيس با ram vga cpu main case,dvd rom است
سلام
منم دارم يه سيستم ميبندم دقيقا به همين منظور.(كار با Catia, SolidWorks,...) لطفا راهنماييم كنيد
case , HDD, RAM CPU ,M-Board رو هم 340000 تومان.ميخوام با اين قيمت محدود حد اكثر سرعت ممكن رو داشته باشم.
سلام دوستان من!!!
قضیه چیه؟؟ یه دفعه همه دارن برای solidwork و catia و 3D -maxسیستم ارتقا میدن!!! دقیقا عین عین من!!!
اتفاقا من هم در این مورد با عنوان ارتقا سیستم قدیمی وزیرخاکی تاپیک دارم و دوستان دقیقا با توجه به اینکه بودجه من هم در حد شما دوستانه به من سیستم پیشنهاد دادند!!!! اینم ادرسش:
فکر کنم که چون بودجه و اولویت هامون بسیار به هم نزدیکه برای شما هم مناسب باشه!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سایتم actros معرفی کرد:پس باید شباهت هایی در کار باشه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)