سلام
cd-rw و dvd رام یک باره پس از نصب ویندوز جدید پریده
باید چکار کنم دوباره بیان؟
فوریه
ممنون
سلام
cd-rw و dvd رام یک باره پس از نصب ویندوز جدید پریده
باید چکار کنم دوباره بیان؟
فوریه
ممنون
ControlPanel --> Add Hardware
سلام دوست هم نام
گاهی اوقات اتفاق می افته که بعد از نصب ویندوز xp درايوهای CD-ROM و DVD-ROM شما از کار می افته .
در چنین مواقعی دیگه نیاز نیست دوباره ویندوز را عوض کنیم بلکه کافی است با کمک ريجستری اين مشکل را حل کنيم.
مراحل زير را دنبال کنيد:
۱- وارد ريجستری شويد.
۲-مسير زير را پيدا کنيد
{H_L_M\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d3 6e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318
3-از منوی Registry بايد گزينه Export Registry File را انتخاب کنيد و از همين شاخه يک فايل Backup می سازيد. (درصورتيکه مشکلی برای ويندوز پيش آمد دوباره از اين فايل استفاده می کنيد)
۴-اگر مقاديری به نامهای UpperFilters و يا LowerFilters وجود داشت آنها را حذف کنيد
۵-از ريجستری خارج شويد و کامپيوتر را Reset نماييد
۶-بعد از بالاآمدن ويندوز وارد Control Panel شويد و آيکن system را باز کنيد در پنجره ظاهر شده بايد وارد قسمت HardWare شده و از اين قسمت بايد Device Manager را انتخاب کنيد
۷- در اين پنجره هر درايوی که با علامت سوال همراه بود انتخاب کنيد و از منوی Action بايد Uninstall را انتخاب کنيد و روی OK کليک کنيد.
۸-مرحله ۷ را برای تمام درايوهايی که با علامت سوال هستند تکرار کنيد.
۹- از منوی Action بايد گزينه Scan for hardware changes را انتخاب کنيد در پايان درايوهای CD-ROM و DVD-ROM روی ويندوز نصب خواهند شد
![]()
Last edited by mahdi7610; 22-10-2007 at 23:21.
سلام
توي قسمت های که مشخص کردم مشکل دارم
با توجه به عکس
اين مسير وجود نداره
چک شده درسته درسته
توی لبست وجود نداره
از جواب ها تون ممنون
باید چکار کنم خیلی فوریه
Last edited by mahdi bg; 22-10-2007 at 21:27.
Switch to classic view رو بزن.
دوست عزیز ویرایش شد
H_L_M\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d3 6e965-e325-11ce-bfc1-08002be10318
سلام
منظورم این بود که cd-rom توی لسیت سخت افزار ها نبود
من تمام مسیر و
زیر شاخه ها شو نگاه کردم upper یا lower وجود نداشت
باید چکار کنم
از جواب های سریعتون ممنون
H_L_M\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d3 6e967-e325-11ce-bfc1-08002be10318
روی خودش click کن.. نه زیر شاخه.
سلام
من که گفتمH_L_M\System\CurrentControlSet\Control\Class\{4d3 6e967-e325-11ce-bfc1-08002be10318
روی خودش click کن.. نه زیر شاخه.
کلشو نگاه کردممن مسیر و زیر شاخه ها شو نگاه کردم upper یا lower وجود نداشت
هم خودش و زیر شاخش
اگه توی عکس دقت کنید مسیر رو انتخاب کردم
باید چکار کنم
فوریه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)