تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: مشکل هنگ کردن کامپیوتر - لطفا کمک کنید!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

14 مشکل هنگ کردن کامپیوتر - لطفا کمک کنید!!

سلام

من یه مشکل دارم که خودم نمی دونم از کجای کامپیتره!! کامپیوتره من وسط هرچیزی ممکنه هنگ کنه... حتی وسط فیلم دیدن با مدیاپلیر هم هنگ می کنه!!! ممکنه اساتید فن کمک کنند بگن من کجا رو باید درست کنم؟؟

هنگ کردنشم به این صورت نیست که cpu بره رو 100%, اینجوریه که تمام صفحه و هرچی داره اجرا میشه یهو متوقف می شن...نه حرکتی و نه صدایی... حتما باید ریست کنم...

لطفا کمک کنید که من چه کنم...

متشکرم...

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

سلام

این مشکل می تونه علت های زیادی داشته باشه ولی مهمترین علتش که چندین تاپیک هم قبلا در این باره زده شده و در موردش بحث شده می تونه به خاطر کثیف بودن Ram و Cpu و... باشه یا این که داغ شدن بیش از حد کارت گرافیک که این مورد کم اتفاق میفته شما در کیس رو اگر پلمب نیست باز کنید داخل اونو بخصوص ram رو تمیز کنید و همین طور می تونه به علت خرابی در بعضی از قسمت های ویندوز این مشکل پیش اومده باشه که در این صورت باید یه ویندوز جدید بریزید خیالتون راحت مشکل شما به راحتی و با انجام چند تا کار ساده حل میشه

موفق باشید

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

سلام

من یه مشکل دارم که خودم نمی دونم از کجای کامپیتره!! کامپیوتره من وسط هرچیزی ممکنه هنگ کنه... حتی وسط فیلم دیدن با مدیاپلیر هم هنگ می کنه!!! ممکنه اساتید فن کمک کنند بگن من کجا رو باید درست کنم؟؟

هنگ کردنشم به این صورت نیست که cpu بره رو 100%, اینجوریه که تمام صفحه و هرچی داره اجرا میشه یهو متوقف می شن...نه حرکتی و نه صدایی... حتما باید ریست کنم...

لطفا کمک کنید که من چه کنم...

متشکرم...
    دمای cpu+ سالم بودن ram هارو چک کن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از جوابتون ممنونم. من با کامپیوتر کار پیچیده ای مانند تحلیل های المان محدو انجام نمی دم که دماش بره بالا. رم هم مطئنم سالمه.. فقط میمونه تمیزی... که باید بگم اصلا تمیز نیست!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

از جوابتون ممنونم. من با کامپیوتر کار پیچیده ای مانند تحلیل های المان محدو انجام نمی دم که دماش بره بالا. رم هم مطئنم سالمه.. فقط میمونه تمیزی... که باید بگم اصلا تمیز نیست!!!
    سلام

برای این که Ram کمتر خاکی بشه می تونید اونو توی Slot ی که از Cpu دورتره قرار بدین ، که در این صورت دیرتر خاک روی Ram می شینه

موفق باشید

Banned samanvilli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام . من هم دقيقا همين مشكل رو داشتم . تو همين انجمن 3 تا تاپيك زدم . يكي ميگفت ويندوز عوض كن ، درايور عوض كن ، گردگيري كن ، رم رو عوض كن ، فن cpu عوض كن ، تمتم اين كارهارو كردم ولي جواب نداد . راستي يكي هم ميگفت ويروس داري ولي در نحايت كاري كه از دستم بر نيومد رفتم سيستمم رو فروختم يكي ديگه خريدم .

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

خوب کارنکردن فن هم باعث بالارفتن دما میشه.حتی خوب متصل نبودن سینک خنک کننده به CPU.تمیز نبودن هم باعث گرم شدن سیستم میشه.
    سلام . من هم دقيقا همين مشكل رو داشتم . تو همين انجمن 3 تا تاپيك زدم . يكي ميگفت ويندوز عوض كن ، درايور عوض كن ، گردگيري كن ، رم رو عوض كن ، فن cpu عوض كن ، تمتم اين كارهارو كردم ولي جواب نداد . راستي يكي هم ميگفت ويروس داري ولي در نحايت كاري كه از دستم بر نيومد رفتم سيستمم رو فروختم يكي ديگه خريدم .
    آخه همه ی اینها به هنگ کردن کامپیوتر ربط داره.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

samanvilli عزیز سیستم شما مشکل دیگه ای داشته اگر اینجوری باشه که همه بعد از چند وقت باید سیستم رو کلا عوض کنن

والا کامپیوتر من بعض مواقع که اینجوری میشه خاک روی Ram رو که پاک می کنم درست میشه

Sharingan شما یه خونه تکونی انجام بده Ram و Sink مربوط به Cpu رو کاملا تمیز کن و Ram رو هم داخل Solt دورتر به Cpu قرار بده و دوباره امتحان کن و جواب رو بگو که درست شد یا نه

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamidkhann's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام

برای این که Ram کمتر خاکی بشه می تونید اونو توی Slot ی که از Cpu دورتره قرار بدین ، که در این صورت دیرتر خاک روی Ram می شینه

موفق باشید
    اسلات نادرست برای رم( مخصوصا وقتی تعداد رم ها بیش از یکی باشه) در کنار کثیفی که گفتین یکی از شایع ترین دلایل بروز هنگه

داره خودمونی میشه mhnmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

دوست عزیز این مشکل معمولان از یک جا هست و آن هم از Cpu است .اگر سیستم شما بعد از چند دقیقه کار کردن اینجوری میشه به دلیل داغ کردن بیش از حد Cpu است که سبب این مکل چند دلیل است.

1. مهمترین آن از بین رفتن خمیر سلیکون یا به طور ساده تر ماده سفید کننده که بر روی Cpu است.

ببین اگه رنگ آن به سیاه تبدیل شده باید آنرا حتمان روی Cpu تمیز کنی و سلیکون تازه براش بزاری چون معمولان باید

2 تا 3 ماه البته بستگی به جا و مکان کامپیوترت داره که باید عوض شه

این اولین کار است انجام بده ببین نتیجه میگیری

راستی توجه کن خمیر سلیکون نه چسبش از مراکز کامپیوتری میتونی تهیه کنی

تا بعد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •