با سلام من يه هاست ويندوز دارم كهقبلا با فرانت پيج براش سايت ساختم ولي حالا يه سيستم مديريت محتواي پيشرفته تر و البته نه گيج كننده ميخوام لطفا كمكم كنيد
با سلام من يه هاست ويندوز دارم كهقبلا با فرانت پيج براش سايت ساختم ولي حالا يه سيستم مديريت محتواي پيشرفته تر و البته نه گيج كننده ميخوام لطفا كمكم كنيد
سلام.خوب هستید.
آی دی من hitnima هست.
من بهت کمک میکنم.
Last edited by nimafire; 21-10-2007 at 19:17.
سلام دوست عزیز.. من با CMS هایی مخصوص هاست ویندوز باشه کار نکردم.. اما حتما لازم نیت یه CMS تحت زبان asp نصب کنی... من جوملا رو بهت بیشنهاد می کنم , که میتونی رو هاست ویندوزت هم نصبش کنی.. میتونی آخرین نسخه جوملا رو از سایت رسمی اون دانلود کنی. اینم آدرسش ------->دوست داری با جوملا آشنا شی یه سری به سایت خودم (P30w Team) بزن..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما نمایندگی یکی از بهترین و معروف ترین سرور های روسیه رو داره..که از امنیت و سرعت بسیار بالایی برخورداره.سایت خیلی از شرکت ها و سازمان های دولتی و کارخونه ها زیر دست ما هست . مثل سایت اداره ثبت و اسناد و کارخونه گیلان فورج...برای کسب اطلاعات بیشتر برای خرید هاست و دامین و یا گرفتن ریسلری از ما , با ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ارتباط باشید.. یا از سایت ما دیدن کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)