سلام به همگی امروز صبح بعد از کلی انتظار ایفون اپل به ایران راه پیدا کرد .
این گوشی زیبا در 2 نوع 4 گیگ و 8 گیگ تولید شده است .
این گوشی فعلا مختص کشور امریکا تولید شده و با سیم کارت AT&T کار میکنه البته وقتی شما گوشی رو از امریکا خریداری میکنید این سیم کارت با هزینه ماهانه 60$ روی گوشی هست و گوشی قابلیت تعویض سیم رو نداره .من توسط یکی از اشنایان که به امریکا سفر کرده بود و قرار بود از این گوشی برای من وخودش بیاره این اطلاعات وبدست اوردم البته توسط نمایندگی فروش ایفون. و نمایندگی نیز علام کرده بود که تا 6 ماه اینده این گوشی برای بازار اروپا نیز عرضه خواهد شد .(البته از 6 ماه 2 ماه سپری شده).چندی پیش هم مطلع شدم که هکر های اسرائلی موفق به هک این گوشی شدن.
من امروز بازار رفتم و با چند مغازه ای که این گوشی رو داشتن صحبت کردم بعضی هاشون اصلان از هیچی خبر نداشتن میگفتن کار میکنه سفارش اسیاست و بعضی ها هم که میدونستن داستان چیه میپیچوندن .
قیمت اصلی این گوشی مدل 4 گیگ 499$ هست و مدل 8 گیگ 599$ که تو بازار همه جور قیمتی میتونید پیدا کنید .قیمت ها از 870000 تومان تا 950000 تومان هست جالب اینه که بعضی از فروشنده ها مدل 4 گیگی رو به قیمت 8 گیگ بقیه میفروشن من یه مغازه که رفتم قیمت کردم گفت قیمت چند داری منم پایین ترین قیمتی که تا اون موقه داشتم و گفتم و گفتم 900 گفت بهت میدم 870 چند دقیقه وایسادم یکی دیگه اومد قیمتو گفت 850 .هیچ قیمت مشخصی تو بازار نداره کدوم گوشی رو میشناسید که تو علائدین که به زور 5 یا 10 تومان تخفیف میدن یه دفعه 50 تومان کم کنن .
در اخر به یک جمع بندی بعد از صحبت با تمام فروشنده هایی که این گوشی رو داشتن رسیدم البته با بعضی هاشون هم که صمیمی شدم و از اطلاعات ناچیزم در اختیارشون گذاشتم خودشون گفتن که گوشی قاچاق وارد شده و کرک شده و قابل استفاده است.
دوستان عزیز طبق اخرین اطلاعیه شرکت اپل کسانی که از گوشی هک شده این شرکت استفاده میکنند به زودی با مشکلات جدی مواجه میشوند:
1- گوشی های هک شده قابلیت دریافت و نصب برنامه های جدید شرکت را نخواهند داشت
2- این گوشی ها بعد از اپدیت دیگر قابل استفاده نخواهند بود.
جالبت تر از همه یکی از فروشنده ها سیم کارت AT&T رو ورداشته بود روی یه گوشی دیگه گذاشته بود که گوشی و تست کنه و کاملا از داستان هم مطلع بود ولی مشتری و در جریان نمی ذاشتن .
خلاصه مطالب : کلیه گوشی های موجود در بازار قاچاق وارد شده و برای استفاده از اپراتور های فعال در ایران هک شده است که در اینده ممکنه با مشکلات بالا مواجه شوید.
ولی اگر تحمل ندارین میتونید این گوشی رو تهیه کنید ولی قید اپدیت یا نصب نرم افزار جدید و فعلا باید بزنید وهمه مسئولیتشم پای خودتونه.
موفق باشید..gif)