من کامپیوترم بیشتر موقعی که در بازی هستم خاموش میشود و البته در مواقع عادی مثلا وبگردی و کارهای دیگر به ندرت و شاید 1 درصد احتمال داره مشکل پیدا کنه.به یه صورت هم خاموش نمیشه یعنی بیشتر وقتها سیستم ریست میشه(نمیدونم میشه بهش ریست گفت یا خاموش شدن یا بین این دو) وسط بازی و به صورتی که فن کیس در کمترین حالت کار میکنه این در حالی است که فن سی پی یو بلافاصله از کار میفته و بعد 15 ثاتیه فن کیس شروع به فعالیت عادی میکنه و سیستم بالا میاد ولی مانیتور با اینکه چراغش سبز هست و روشن هیچ چیزی تو صفحه نمایش نمیده بعد از ریست دوباره سیستم به درستی بالا میاد و کار میکنه بعضی موقع ها که البته کمتر پیش میاد کلا خاموش میشه و یا با دکمه روشن روی کیس روشن میشه یا باید حتما یه بار از برق کشیده بشه و دوباره وصل بشه .چیزی که عجیب هست اینکه بعد یه مدت تا دو یا سه ماه دیگه مشکلی نداره و دوباره شروع میشه فکر هم نکنم ربطی به نوسانات برق داشته باشه چون دو سه باری که به خاطر نوسانات ریست شده به صورت عادی دوباره به کارش ادامه داده سیستم .دفعه اول که 6 ماه پیش بود بعد از این اتفاقات یه پیغام میداد اول بالا اومدن ویندوز که سبز رنگ بود الان پیغامش یادم نیست ولی تا اونجایی که تو اینترنت سرچ کردم و خودم دیدم روی سیستمم مثلا اجازه نصب ویندوز رو نمیداد و میگفت هیچ هاردی رو شناسایی نمیکنه این مشکلش رو خودم حل کردم و هارد رو شناخت دیگه هم اون پیغام رو نداد.در ضمن با مک آفی و پاندا به روز هم از نظر ویروس چک کردم و در ضمن هارد رو هم فرمت کردم و دوباره ویندوز رو هم ریختم فرقی نکرد.سیستم من 3000 فول با کارت گرافیک 512 و 1 گیگ رم هست.کسی مشکل من رو داشته تا حالا یا میتونه راهنمایی بکنه؟
در مورد دوست عزیزی که گفته بودن کارت گرافیک درسته کارت گرافیک من قدیمی هست (geforce 6200 turbo توربو کش) ولی شک دارم از اون باشه کلا من یه سال سیستم رو گرفتم.
-----------------------------------------------------
با تشکر از همه دوستانی که در این مدت من را راهنمایی کردن میخواستم بگم مشکل سیستم من حل شد البته خیلی اعصابم رو خورد کرد.
مشکل از مادربورد بود و با عوض کردن مادربورد همه چیز حل شد.جالب اینکه وقتی واسه خرید مادربود رفته بودم طرف گفت که من هم از همون فروشنده قبلی 50 تا مادربورد عین مال شما گرفته بودم که 30 تاش معیوب بوده بیشرف مادربود معیبوب داده بوده به من وقتی هم که قبل از اینکه بدونم مشکل از مادربورد هست پیش اون برده بودم گفته بود یه نرم افزار نصب نیست.