يك زن كارآفرين نمونه اصفهاني موفق بهتوليد" سيستم كنترل هوشمند وسايل برقي از طريق خط تلفن" شد.
ایرنا، وي كه در سال جاري به عنوان يكي از ۱۰۰زن موفق استان اصفهان و همچنين " كارآفرين نمونه زن " برگزيده شده است با استفاده از يك ايده جديد موفق به توليد " دستگاه كنترل از طريق خط تلفن " و وارد بازار كردن اين محصول در كشور شد.
" منيژه يداللهي " روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا ضمن اعلام اين مطلب بيان داشت: طرح توليد دستگاه كنترل از طريق خط تلفن در ابتدا به عنوان يك طرح نيمه صنعتي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان برگزيده شد و هم اكنون به مرحله توليد رسيده است.
به گفته وي در اين سيستم ميتوان با استفاده از يك خط تلفن، وسايل برقي را از هر نقطهاي در دنيا روشن يا خاموش كرد.
وي افزود: در اين سيستم كه گويا است ميتوان با وارد كردن كدهاي مخصوصي كه براي هر يك از وسايل برقي تعريف شده است دستگاه مورد نظر را روشن يا خاموش كرد.
وي بيشترين كاربرد اينسيستم هوشمند رابراي كنترل تهويهو تنظيم روشنايي ساختمانها و پخت و پز غذا بدون حضور فيزيكي در منزل دانست.
اين فارغ التحصيل رشته مهندسي برق و الكترونيك دانشگاه آزاد نجف آباد، يادآور شد: اين طرح قبلا توسط برخي از شركتها در ايران ارايه شده بود اما هيچكدام به مرحله توليد و ورود به بازار نرسيدند.
وي ميزان اعتباري كه براي طرح دستگاه كنترل از طريق خط تلفن هزينه شده است را حدود ۱۸۰ميليون ريال دانست و گفت: ما در صدد كمك گرفتن از طرح ملي تكفا براي توليد انبوه اين سيستم هستيم.
يداللهي به ديگر طرحهايي كه توسط شركت متبوع وي ( واقع در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ) به عنوان طرحهاي فناوري در حال پيگيري است اشاره كرد و گفت: يكي از اين طرحها كه به مرحله نمونهسازي رسيده است امكان پرينت گرفتن از اطلاعات تماسهاي تلفني بدون مراجعه به شركت مخابرات است.
وي درباره حضور زنان در عرصه كارآفريني گفت: در اين زمينه زنان نسبت به گذشته رشد بسيار خوبي داشتهاند اما بايد قبول كرد كه وارد شدن به اين عرصه نياز به ريسك پذيري بالايي دارد.
يكي ديگر از طرحهاي ارايه شده توسط " منيژه يداللهي " تحت عنوان " تستر روغن ترمز " در جشنواره دوم كارآفريني شيخ بهايي كه ارديبهشت امسال در اصفهان برگزار شد به عنوان يكي از طرحهاي برگزيده در بخش " بورس ايده" انتخاب شد.